Másfél éves kisfiam nem integet, nem mutogat. Van olyan közületek, akinek a kisfia szintén nem mutogatott ennyi idősen?
Az én lányom is másfél éves, de eszembe sem jutott, hogy mutogatnia kellene. Nem mutogat. Viszont beszél, szinte folyamatosan. Erre meg azt mondják korai, hogy nagyon okos.
Szerintem ne aggódj.
Milyen vicces...az én fiam meg mindenre CSAK mutogat, és tudod miért? Mert egy lustadisznó:-)) Nem megy oda ahogy a Te fiad, hanem csak messziről "dirigál". Én meg pont azt szeretném ha odamenne, és nem csak mutogatna. De nem megy...csak mutogat és nyög :-)
Az integetés meg ugyannnnmááááár, majd fog integetni!
A hülye szomszédom ilyen (egyidősek a fiaink 14 hónaposak), hogy mindennel átszalad amit a fia csinál, pl. brekeg..jön, ordít, júúúúúúúúúúújjjjj Béluska MÁR TUD brekegni??? A Te fiad is tud???? Válasz: Nem, az enyém még nem, de gondolom meg fog tanulni ő is.
Óóó hát persze, biztos felzárkózik majd Béluskához!
WTF??? Nem verseny ez...Béluska brekeg az én fiam nyávog. A Te fiad odamegy, a másik csak mutogat :-)
Ne aggódj!
Mondóka?
Válasz: Nem, nem mondókázik már. Unja. Mostanában kvantumfizikát olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!