Hogyan lehet finoman hazaküldeni a védőnőt, kb. másfél óra szövegelés után? Tippek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 11:54
1/9 anonim válasza:
"Örülök, hogy beszéltünk, és köszönöm a tanácsait. Most nem is rabolom tovább az idejét, úgyis épp etetni/altatni/pelenkázni fogok, ill. a kicsi épp alszik, és mint tudja, egy anyukának csak ilyenkor van ideje pihenésre/fejésre/házimunkára".
Ha ebből nem ért, akkor nem kell szépen mondani, elég az, hogy kérem, hadd köszönjek most el.
2/9 anonim válasza:
Mímeled, hogy mennyi dolgod van, kezet nyújtasz neki, ásítozol.
3/9 anonim válasza:
megmondanám neki,hogy ne haragudjon,de még vársz egy vendéget...amúgy nem komárom-esztergom megyei vagy véletlenül?nálunk a faluban is van egy ilyen dumagép védőnő...mindenki panaszkodik rá...volt,aki nem is engedte már be a lakásba! :)
4/9 anonim válasza:
Szegény, te nem tudod lerázni a védőnőt, más meg azért panaszkodik itt a gykn hogy sosem volt még náluk.
Mond hogy akkor szerinted mindent megbeszéltetek már és ha nem haragszik, akkor most csinálnád a dolgodat.
5/9 anonim válasza:
Nálunk 1x volt a védőnő. 10 hónapos a lányom.
Megmondanám neki, hogy most épp boltba készülök, és nincs több kérdésem, köszönöm a segítséget stb.
6/9 anonim válasza:
Szia.Én így csináltam és még fogom is . :-)Vedd fel a telefont mintha némítva volna és beszélj (oké gyere 10-perc várlak stb stb)Ha látod,hogy kimozdíthatatlan akkor mond a telefonba,hogy oké öltözünk és megyünk és kezdj el pakolászni .Jaj de kár,hogy nem Én vagyok ott úgy imádom az ilyen helyzeteket cserélnék veled.Vagy már az elején fogadd úgy,tessék be jönni még van időm aztán nemsoká megyünk el.:-)))))))
7/9 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon jók a tippek:) Kipróbálom majd. Csak az a baj hogy időpontra jön, és kérdezheti hogy ha meg van beszélve, minek hívok mást. De ezek a váratlan telefonok jók lesznek még:)
2012. nov. 15. 14:46
8/9 anonim válasza:
Vicces hazugság helyett miért nem egyszerűbb az őszinteség? Nincs semmi szégyellni való azon, hogy másfél óra vendégeskedés nagyon sok egy kisbabás háznál. Ne legyél betoji, az őszinteség javadra fog válni, és a védőnőnek is.
9/9 anonim válasza:
Nem kell üresbe telefonálni, beszéld meg a barátnőddel, anyuddal, hívjon fel x idő múlva (amikor Neked már kényelmetlen), h nagyon sűrgős helyzet van, és hogy feljöhet-e megbeszélni. Hitelesebb, ha hangot is hall a mobilból, mert ugye az összes kihallatszik, ha akarod, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!