Ti beadadtatok a nem kotelezo meningococcus vedooltast?
Figyelt kérdés
Dilemmazok, hogy beadassam-e 1 eves lanyomnak, ferjem szerint mindenfelevel oltogatjak mar a mai gyerekeket, es sokszor csak a biznisz van benne (lasd H1N1)Orvosunk nagyon ajanlja. Fertozes eselye kicsi, viszont ha fertozes van, akkor az nagyon durva, sokszor halalos. Kivancsi vagyok, mas anyukak hogy dontottek.2012. nov. 15. 10:49
3/19 anonim válasza:
Hát, ezzel az a gond, hogy a meningococcus baktériumnak van nem tudom, hány ezer féle törzse, amiből a védőoltás lefed mondjuk húszat (csak az arányok miatt írom). A többi ellen ugyanúgy védtelen maradsz.
4/19 anonim válasza:
3. vagyok, ja, a kérdésre a válasz nem. :-)
5/19 anonim válasza:
a mi dokink meg pont azt mondta, hogy az összes többi ajánlahatót nem tartja fontosnak, de ennek a kötelezők közt kéne lennie, így mi beadattuk. A gyerekorvosunk tényleg csak akkor nyúl antibiotikumhoz, ha feltétlenül szükséges, nem tömi tele gyógyszerekkel a gyerekekkel, ezért volt meggyőző, hogy ez tényleg fontos oltás.
6/19 anonim válasza:
Igen, beadattam. Lehet lepontozni, de legalább akkor az ellen a ~20 ellen védve van.
7/19 anonim válasza:
3.vagyok. 6-os, ez is igaz, amit írsz :-)
8/19 anonim válasza:
Mi úgy terevezzük, hogy beadatjuk, de még csak 3 hónapos a lányunk.
9/19 Jégtánc válasza:
Igen,beadattam.Csak ezt,más nem kötelezőt nem fogok
10/19 anonim válasza:
Igen beadattam emellett a Prevenart is, de a többi nem kötelezőt nem fogom,esetleg a kullancs ellenit később.Azt én is megkaptam azóta 1 kullancs sem volt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!