Mekkora és miket tud 8 hónapos babád? (fiú/lány) Hogy telik a napotok? Miket szoktatok játszani?
Jövőhéten lesz 8 hónapos a lányom. 8200g 72 cm.
A napunk valahogy így néz ki: Hajnalban eszik tápszert, utána egyből visszaalszik kb.7-7.30-ig. Utána fél órát hempergünk az ágyban. 8 körül eszik gyümit. Utána játék. 9.30 körül eszik tápszert és alszik. 11 körül kel, játék, ebéd, séta. 15 óra körül alvás, 16-17 óra között felkel, uzsizik, játszunk. 18.30 körül fürdés, játék az ágyon, és 19.30 körül már alszik.
Amiket tud: kúszik, kutyázik, pápát integet. Nagyon sok szót megért már: pl. pancsi, apa, anya, autó, lámpa..játékok neveit:(pl. ha mondom neki, hol a boci, akkor megkeresi a szemével és odamegy) Anya füle, orra, szája.. ilyenkor megmutatja hol van. HA hívom odakúszik hozzám...ilyesmik.
2 foga van alul, egyenlőre nem voltak olyan nagy kínlódások.
Nagyjából ennyi:)
Az én babám is a jövő héten lesz 8 hónapos. 9kiló és 74cm. és kicsit szomoruan olvasom, hogy a ti babátok miket csinál már. Mi járunk dévény tornára és mégsem forog, kuszik. Igazábol nem tud semmit csinálni. nagyon boldog baba amugy. Ő is dumál: anya, apa, pá-pá is megy. megmutatja a lámpát ő is. Adjál ha éhes. Izeg -mozog de nem ugy ahogy kellene.
És nálatok kérdező?
Nekem a lányom 8700gramm és 74cm. Mászik, támaszkodva ül, néha próbál támaszték nélkül is kisebb nagyobb sikerekkel. Nekem pápát nem nagyon akar inteni, ha mondom, hol a lámpa, oda néz, vagy ha megkérdezem, h hol van ez vagy az, odanéz, de rámutatni nem mutat! Nálunk ami inkább különlegesség, h apa szokott vele játszani, ilyen karikával és eltanulta tőle, h eldobja és pörög a karika! Nagyon aranyos! De szavakat nem mond, csak gagyvarászik... Meg ezeken kívül nem csinál nagyon mást! :) Nekem hál isten jó alvó, remélem megtartja szokását! Reggel 8kor kel 200gramm tejpép gyümölcsel, játék, aztán 10kor alvás, előtte 60ml tápszer, 1-2órát alszik! 12-1között ebéd, ami 200gramm főzelék, utána játék, séta is szokott lenni... aztán 3-4körül alszik 1-1,5órát, de inkább 1órát. Ha nem ebéd után, akkor kelés után megyünk sétálni. 4-5között uzsizunk 200gramm gyümölcs. Utána hazajön apa és játék van estig! 7-8között pancsi és evés 230ml tápszer aztán max. 8kor lavás és csak reggel kel! Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Jó volt olvasni, h nagyjából ugyan ott van a babácskám!
Kedves utolsó! Ne csüggedj, a te babád is nagyon ügyes lesz! Az, h most nem megy, és jártok tornára nem számít... A végeredmény, ugyan az lesz! Egészséges ügyes gyerekek/felnőttek lesznek! :)
Kedves második. Ezen az oldalon teljesen felesleges a pontozással foglalkozni. Én már rájöttem régen.Ha lepontozott hát egészségére. Óvodás hülyeség.:)
Kedves negyedik tényleg ne csüggedj.A nővérem kislánya is később kezdett mindent.Ők nem jártak tornára, mert azt mondták semmi baja csak lusta.Most 15hónapos és szalad:) Tündéri!Behozta a lemaradást. A Te babód is be fogja :)
Első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!