Miért csinálja az 1 éves gyerek, akinek vannak fogai, hogy nem rág, csak szopogatja a darabos ételt (pl. kekszet, kenyeret, stb. )?
Kedves vagy,köszönöm,utána nézek!
De mi az,hogy le van tapadva az izom?
Amúgy meg el nem tudom képzelni,hogy tudnak szájat tornáztatni.
Nem tortnáztatják, masszírozzák, kivül belül.
Hát hogy pontosan mi azt ne kérdezd, de nehezíti a rágást. Nálunk bevált pár alkalom után már rágott.
Ó,köszi az infót!Utánajárok!
Már csak azon gondolkodom,hogy régen ezt hogy oldották meg,mikor nem voltak ilyen Dévényes tornák?
Na az én 10 hós lányom ugyanezt csinálja mint a te babád!
Ha adok neki pl. bulátát akkor elkezd rajta nyammogni, nyalogatja nagyon sokáig, ekkor ugye morzsálódnak le belőle darabok, amiket lenyel és öklendezik tőle...
Nem tudom mi lehetne a megoldás. Már arra is gondoltam hogy még nem elég érett a darabos kajára. Mindenesetre jövő héten megkérdezem a védőnőt.
Pl. ha fél banánt adok a kezébe az egész szépen elcsócsálja, de ugye az nagyon puha és mállik a szájában, túl sokat nem kell rágni, de attól is van hogy öklendezik.
Én még csak kb 2 hete adok neki ilyen darabos kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!