Ti milyen oltást adattatok be a babátoknak a kötelező oltasokon kívül?
Figyelt kérdés
Úgy tudom vannak oltások amik nem kotelezok fizetni kell értük.de melyikek azok amiket mindenképp érdemes beadatni?2012. nov. 13. 21:26
1/9 anonim válasza:
Beadattam mindent, amit az orvos ajánlott: Rota, bárányhimlő, kullancs ellenit. Mindegyiket egészségpénztári kártyával vettük meg, így a pénztárcánknak nem fájt. Tudom, hogy nem véd egyik sem 100%-osan, de ha el is kap valamit, és az oltás miatt enyhébb lesz a lefolyása, már megérte.
2/9 anonim válasza:
Én csak az agyhártyagyulladás ellenit adattam be.
3/9 Jégtánc válasza:
meningococcus.Csak ezt adattam be a kötelezőn kívül.Mindenki másképp gondolja mit érdemes és mit nem:)
Más nem kötelezőt én nem tartom érdemesnek beadatni.
4/9 anonim válasza:
A kötelezőkön kívül semmit. A kötelezőket sem szívesen...
5/9 anonim válasza:
Mindegyiket, pontosabban a bárányhimlót, majd csak pár hónap múlva kapja.
8/9 anonim válasza:
A kötelezőkön kívül semelyiket, azokat sem szívesen... Ahogy előttem is írták már!
9/9 anonim válasza:
Prevenar,menigococcus eddig,jövő hónapban kapja meg a bárányhimlő elleni oltás első adagját,akkor lesz 16hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!