14 hónapos fiamnak adjak még tápszert? Ha igen a akkor meddig?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 12:37
1/4 anonim válasza:
Nekünk a védőnő azt mondta, hogy 3 éves koráig adjak neki. Később persze csak majd vajas kifli mellé például.
2/4 anonim válasza:
szerintem is add neki. vagyis én még adni fogom 1 jó ideig. majd csak olyan 2,5 évesen cserélem le tejre a tápszert.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 14. 14:03
4/4 anonim válasza:
az én kisfiam 16 hónapos és nekünk a védőnő azt mondta hogy 12 hónapos koráig kell neki tápszert adni és utána lehet tejet kakaót is mivel 12 hónapos kor után ihat tejet akkor minek kapna még utána is tápszert ezt nem értem de nekünk már 12 hónapos kor után nincsen szükségünk tápszere de hogy valakinek 3 éves koráig adjanak tápszert ez már egy kicsit nevetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!