Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem értem a háziorvosunkat,...

Nem értem a háziorvosunkat, miért mondja hogy 6hós babám már csak naponta 2x max 3x szopizhat a többi rendes étel legyen? Többi lent

Figyelt kérdés

Már szik almát,barackot,banánt,krumplit,sütőtököt,céklát..de ezekből csak 100mlt eszik meg,több már nem kell neki.

Napközben még 3-3,5óránként cicizik,este 8kor eszik utoljára,3kor tea vagy viz 4,5fele meg cici.

12elött eszik egy kevés zöldséget vagy ami épp bevezetés alatt van,este 6kor pedig barackot kap kombinálva mindenfélével.

A doktornő szerit már nem kéne ennyit ennie,sőtt ugy kéne hogy reggel cici,tizórai gyümi,ebéd főzelék esetleg egy kis cici,uzsonára zöldség,tejpép vagy akármi vacsi pedig legyen főzelék,esetleg lefekvéskor kaphat cicit megint.

Hát nekem ez igy baromira nem szimpatikus,azért ő még csak 6!! hónapos,még nem eszünk olyan nagy mennyiségeket.

A másik meg hogy ez azért kell igy mer éjszaka fel kel,de csak teát kap és neki már aludni kéne 8tól 6ig minimum!

Vélemények?

2012. nov. 13. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Nálunk már így evett 6 hónapos fiam,sőt már 4-5 hónaposan is ki váltottam a tízórait,ebédet,uzsonnát.Nem kell agyon aggódni.Nálunk át is aludta az éjszakát.Attól hogy még nem eszik olyan sokat nem értem miért nem adhatnál neki mást,az anyatej már nem elégíti ki teljesen az igényeit,ez csak ilyen új trend,hogy az anyukák még 10-12 hónapos gyereket is ezerszer szoptatnak és csak a kóstoltatásnál tartanak.Nekem mindegy hogy csinálod,de azért mégis csak a doki ért hozzá.
2012. nov. 13. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Én sosem foglalkoztam ilyesmivel, 6 hónapos koráig anyatejes volt a lányom, utána elkezdte kóstolgatni az ételeket úgy ahogy a védőnő adta papíron volt írva, de annyiszor szopizott, amennyiszer akart. Sosem méregettem, hogy miből mennyit eszik. Teát sosem kínáltam neki, mert a vízzel tök jól elvolt, most már elmúlt 2 éves, de még mindig nem kér teát, nagyon jó étvágyú kislány, mindent megeszik.

Ja, ébredni 21 hós koráig ébredt éjjel, akkor magától leszokott a szopiról, s ezzel együtt egyből át is aludta az éjszakákat.

2012. nov. 14. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
lepontozhattok,de attól még a doki ért jobban hozzá,tőlem aztán 10 éves koráig is szoptathatjátok,és betarthatjátok a legújabb trendeket,hogy sose adtok tehén tejet stb. végülis manapság ez a divat és manapság minden anyuka mindent jobban tud,mint a hozzáértő orvos,és túlproblémázzák a gyerek kérdést
2012. nov. 14. 18:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves 69%-os válaszoló..

Itt nem arról van szó hogy csak anyatejet eszik a gyerek,hanem arról hogy egy nap 2x ezik még csak mást ami kb.100ml ha akarnák akkor sem tudnák többet lenyomni a torkán,akkor miért is váltsam ki neki az étkezeéseit 2héten belül..

Biztos nagyon szupi hogy te így csináltad,én nem fogom..

Már csak azért sem mert imád cicizni,és nem fogom megvonni ezt tőle,eszik mindent,hétről hétre új ízeket kap..de ne már hogy 2hét alatt alakítsam át az egész életét..biztos 2hónap múlva így fog enni de nem 2héten belül.

És nem maradi anyuka vagyok akinek cső látása van,és 6hónapig semmit ne ad a gyereknek..hozzá teszem ez sem gond,van aki így látja jónak!

Én még fiatal vagyok,csupán 21..

Na mind1.

Nem szeretném ha egy ilyen egyszerű de számomra még is kicsit bosszantó kérdésből itt vita alakulna.

Köszönöm mindenkinek tanácsot,kivétel nélkül mindenki kapott zöld kezecskét.

2012. nov. 14. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!