2 hetes gyereket ki lehet vinni fél órára?
Nálunk nagyon nyálkás az idő, én nem vinném, csak ha nagyon muszáj. Ha csak levegőztetés a cél, akkor nyitott ablak, jól felöltöztetve, és csak pár percig.
Ha nálatok száraz idő van, nem ilyen plötty, akkor viszont kiviheted egy rövid időre.
hát persze hogy ki lehet, miért ne lehetne? a korházból sem hoztad még haza?
nekünk már a korházban oda voltak készítve a babakocsik és elsö nap (hajnalban szültem) már mondta a babaápoló hogy mivel nagyon meleg van jobb ha megjön a család levisszük babakocsiban a picit sétélni.
Én már másnap kivittem ahogy hazajöttünk a kórházból 20 percre,bár akkor pont 20 fok volt.Onnantól fogva minden nap kimegyünk mégha csak 10 percre is. Jó nálam kutya van így délutáni eü séta rám marad heti 4 nap mikor a párom 16 órázik. De mikor itthon van akkor is kimegyünk,mert a babának is jó,olyan jókat alszik.
Amúgy 1 hetes volt mikor jött a védőnő és a gyermekorvos. Nem szóltak meg érte, nem is ellenezték,sőt azt mondták teljesen jól csinálom. Csak az öltöztetésben adtak tanácsot,hogy mikor miben vigyem ki.
Viszont most nem a legjobb idő van, ezért én is azt tanácsolom ,hogy fokozatosan vidd ki egyre hosszabb időre. Ma vidd ki 5 percre,holnap 10 percre majd tartsátok ezt kb 3 napig és utána lehet több ha olyan idő van.
4 hetes fiúcska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!