6 hetes babámnak mennyi kamilla teát adhatok?
11/19 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem a szelek bántják,mert kap biogaiat és egész nap durrogtat,szóval ezzel nincs gond. A doktornő javasolta,merthogy gyorsítja az emésztést és így majd fog tudni kakilni. De nem történt semmi,2 hete adom. A hőmérőzéstől pedig azért vagyok rosszul,mert látom is,hogy olyan helyeket birizgálok,amiket nem kéne. (tudom ezt onnan,hogy a herezacskója megduzzad,talán a prosztatáját ingerlem,nem tudom,csak gondolom...) lány esetében pedig semmi látható jele a dolognak. De igen,az sem lenne jobb,csak így még rosszabb.
Attól, hogy tud pukizni még bánthatja a szél. Az én lányom annyit pukizik szegénykém, mégis az bántja, de persze Te ismered a fiad. Beszélj a gyerekorvossal mit ajánl. Ha a hőmérő nem jó amiatt, amit írtál, akkor szerintem a szélcső sem lesz jó.
2012. nov. 13. 10:18
Szia!Nálunk bevált a kamilla tea azt mondta a gyerekorvos hogy 1 dl-be 1 mokka cukor épp csak elolvad félig már kapom is ki!Nem kell forró víz csak meleg meglógatom néhányszor a filtert és kész. Kb. 50 ml-t szokott inni a 3 hónapos fiam nekünk segít mert tápszeres. így minden nap 1 szer van kaki és nyugodt tőle!
2012. nov. 13. 12:38
Attól, h a lányod esetében nincs látható jele, még neki is eshet rosszul a birizgálás.
2012. nov. 13. 13:04
15/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,Te hülyének nézel? Nyilván,pontosabban természetesen egy kislánynak is lehet rossz érzés,senki nem állította,hogy ez lehetetlen. Világosan elmondtam,hogy miért kelt bennem a rossznál is rosszabb érzéseket. Mindegy,ennyi. Remélem felfogtad mostanra Te is.
Kipróbáltam a teát,majd meglátjuk használ-e.
Köszönöm a válaszokat!
Nem kell felkapni a vizet. Hülyeséget írtál, utána magyarázod a bizonyítványt. De még azt is rosszul.
2012. nov. 14. 13:27
17/19 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kérdést,Te pedig nem arra válaszoltál. Még jó,hogy felkapom a vizet. Nem mondat elemzést kértem,nem szövegértést,de főleg nem kötekedést,hanem válaszokat. Ha nem tudsz válaszolni,mert meghaladja a szellemi képességeidet,akkor csak simán ússz át a kérdés felett. Senki nem kérte,hogy válaszolj. Bizonyára baromi boldogtalan lehetsz,ha más örömed nincs,csakhogy valamibe beleköthess. Őszintén sajnállak,de komolyan.
Nem volt kedvem olyannak értelmes választ adni, aki ennyire...hogy is mondjam...butácska anyuka, hogy nem hőmérőzi a gyereket, mert fiú. A lányt meg igen, mert annak nincs heréje, ami megduzzadna közben:DDD A lényeg, h az ilyen is szül és gyereket nevel.
És hogy választ is írjak: nem kell cukor a teába, ezt mindenkinek illene tudnia, aki gyereket nevel, mert neki nincs szüksége hozzáadott cukorra, csak amennyi az ételekben természetes módon előfordul. Hogy menyit? Gyengére főzöd és amennyit kér belőle a baba. Nem lehet túladagolni, nem méreg.
2012. nov. 15. 08:41
19/19 A kérdező kommentje:
Ó Istenem,segíts ... Hőmérőztem a gyereket,mert máshogy nem ment neki,szenvedni meg ugyebár nem fogom hagyni. Igen,butácska vagyok,amiért így érzek,égess máglyán,amiért tudom,hogy hülyén hangzik,de így van,én meg bevallottam. Emberből vagyok és akármennyire is felnőtt,például félek a sötétben. De Te biztos tökéletes vagy. Egyébként pedig igen,ilyen emberek is nevelnek gyereket,sőt egy ilyen embert is elvett valaki feleségül,egy ilyen ember is el tudta végezni az iskoláit és érdekes módon az ilyen ember sosem kötött bele senkibe azért,amiért úgy érzett,ahogy. Sőt,nem osztotta az észt pökhendi módon ... A kérdésre pedig kösz,nem kellett volna válaszolni,mert a többiek már segítettek,Veled ellentétben,aki csak kötekedni toltad ide a p... Szép napot a papírforma szerinti édesanyának,aki mindent tud és leszólt azért,amiért én nem. Au revoir
Kapcsolódó kérdések: