6 hetes babámnak mennyi kamilla teát adhatok?
Nem feltétlen kell bele cukor, de ha igen, akkor 2 decibe elég egy mokkáskanálnyi. Ennyi elég is egy napra.
Bár én inkább kömény vagy ánizs teát adtam nekik. Az a szélgörcsöket is megszüntette.
Ne adj neki kamilla teat! Anyatejet adj neki ha van.
De ha nagyon akarsz adni, ne lobogo vizzel ontsd fel a kamillat csak forroval, kizarolag uvegkancsoban hagyd allni de ne sokat(!)es nem kell bele cukor.
Azért nem akarod hőmérőzni, mert fiú? Mi van? Ha lány lenne szívesebben dugdosnád a fenekébe?
Ezt a kamilla mániát meg végképp nem értem. A legallergénebb növények egyike. Én sem használom, de a kisbabámnak végképp nem adnám, de Ti tudjátok.
Az én kislányom tápszeres, tud naponta kakilni, de borzasztóan erőlködik. Nagyon kemény a széklete. Meginná a babavizet, de nem nagyon tudom neki adni, mert nagyon bukik tőle. Ezért is eszik sűrűbb tápszert. Azt viszont észrevettem, hogy ha csak 10-10 milit megitatok vele 2-szer egy nap, máris jobb egy kicsit.
Próbáld meg esetleg a vizet, bár az anyatej mellé elvileg nem kell semmi. Az is normális lehet, hogy ilyen ritkán van széklete. Lehet, hogy nem is az gyötri, hanem a szél. Nekünk arra az Infacol vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!