Anyukák! Mindannyian megvártátok az anyatejes babátoknál a 6 hónapot a hozzátáplálással?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 07:43
1/12 anonim válasza:
Nem, teljesen felesleges. 4 hónaposan már evett gyümiket.
2/12 anonim válasza:
Mindhárom gyermekemnél megvártam a 6 hónapot. Minek siettetni, ehet még életében eleget.
4/12 anonim válasza:
Igen, megvártam bőven volt tejem.
5/12 anonim válasza:
Hozzá tápláltam! 4 hónaposan evett gyümit, megkérdeztem a gyerek orvost és Ő is jóváhagyta.
6/12 anonim válasza:
Igen! Teljesen egyetértek a 2. hozzászólóval. És még annyi, hogy örülj, amíg csak cicizik, mert annál nincs egyszerűbb. Csak felrántod a pólód és már ehet is. Fogsz még neki így is eleget turmixolni, aprítani, hámozni....
7/12 A kérdező kommentje:
persze nem is akarom még hozzátáplálni csak anyósom egyfolytában azzal piszkál hogy miért nem adok már neki valami szilárdat!!4 hónapos múlt a fiam!mert bezzeg az ő gyerekei már 3 hósan az meg azt ettek!
2012. nov. 13. 08:16
8/12 anonim válasza:
Akartam, de nem ment. 2 hét múlva fél éves, de tegnap kapott sütőtök pürét és biza ízlett neki.
Amúgy én úgy csinálom, hogy csak kóstoltatok. Az almát egyben adtam a kezébe, hogy érezze az állagát, az illatát és az ízét. De én sem akarom erőltetni, hisz még csak szopik. Teát sem kapott, minek?
9/12 anonim válasza:
Nekem pont most kezdett csökkenni a tejem, meg amúgy se evett még tejet se cumisüvegből és akartam is kóstoltani már, de így muszáj is, mert állandóan éhes. Úgyhogy 2 napja kezdtünk egy kis HA rizspépet utolsó előtti étkezésre, mert sokat kelt éjszaka hogy éhes (így egész jól átaludta), meg ma reggel kóstolt almát.
Ma 5 hós
10/12 anonim válasza:
4 hónaposan kezdtük,mert nem gyarapodott a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!