Ha textil pelussal szeretnék pelenkázni már az első időkben, akkor hány darabot érdemes beszerezni, hogy ne kelljen minden nap mosni?
hm. nem gondoltam,hogy két kérdésemet összevonjátok és abból messzemenő következtetéseket vontok le. ahhoz meg nem is fűznék semmit, hogy : "az ilyen minek szül?"
igaz még nincsen gyerekem,de kétlem,hogy órákat kell hagyni aszalódni a lurkót a pisis pelusban,szóval kizártnak tartom,hogy épp a tetra használattól lennék rossz anya. arról nem beszélve,hogy akkor a mi szüleink is mind rossz anyák voltak...???
az hogy nincs tévénk és nem eldobható pelust fogunk használni pedig egyáltalán nem jelenti azt,hogy nem modernizálódunk. mint azt a televíziós kérdésnél is leírtam, minden műsort meg tudok nézni,ami érdekel, csak a reklámokat nem látom. internet van, mint látjátok! :P sőt, telefonunk is van, meg folyó vizünk, meg villanyáramunk, meg fürdőszobánk meg mikrónk. a televízió nélküliség csupán a szemét szelektálása az életemből, a pelenka választás pedig anyagi megfontolás.
mindenkinek más jön be. ez a lehurrogás kb. olyan mérvű, mintha a pampersesek és a liberósok köpködnék egymást... én ezt tartom jónak és elhiheti mindenki,hogy nem fog a gyerekünk pisis-kakis pelenkában fetrengeni fél délelőtt!
szívesen hallgatom az érveket és ellenérveket, persze bizonyos kulturált keretek között!
végül köszönöm annak az 5 embernek,aki választ is adott a kérdésemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!