Leszoktató bugyi pelenkát (textil) hány dbot érdemes venni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék sokat,mert nem túl olcsó,de azt se szeretném,ha kevés lenne,és pelust kellene adni,mert nem száradt meg.Szóval a 2 vagy a 3 az ideális?Vagy még több??
Ilyenről kérdezek: [link]
2012. máj. 22. 19:33
1/8 anonim válasza:
Már két gyerekem leszokott ilyen nélkül. Kb. 10 darab sima bugyi elég. Azt megveheted egy db. leszoktató pelus árából.
2/8 anonim válasza:
Az én lányom most 3. hete szobatiszta.
Ehhez én is ugyanolyan beruházást tettem, mint az előttem szóló. Vettem 10 db bugyit 1000 Ft-ért a Corában:) Már csak napi 1 kell, így bőven elég lesz míg szét nem foszlik!
Ilyet tuti nem vennék, ha belepisil egy év mire megszárad és ha az első időkben gyakran bepisilne a gyermeked, akkor az legalább 10 db. Nem éri meg.
Nekem ügyes volt a kislányom, összesen 2 bepisilés volt első nap és kész, de nem mindenki ilyen szerencsés.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom felszedni a padlószőnyeget,nincs szőnyegtisztítógépünk,és emiatt gondoltam,hogy az első időre jó lehetne ez a pelus.
2012. máj. 22. 21:25
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) ,és hány db az ideális?
2012. máj. 23. 10:06
6/8 anonim válasza:
Bocs, abban nem tudok segíteni, mert csak 15 hós a lányom. Majd nyáron szeretném megpróbálni nála, ha úgy adódik. Csak szoktam vaterázni, és ott láttam ilyet, gondoltam még jól fog jönni :o)
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez felesleges pénzkidobás, és talán a szobatisztulást is hátráltatja, hiszen ez szinte olyan, mintha pelenka lenne rajta. Pont az a fontos szerintem, hogy amikor bepisil, folyik végig a lábán, és ez kellemetlen, így ez ösztönzi, hogy inkább szóljon, tartsa visssza. A szőnyeget ne féltsd, fiam is néha odapisilt a szőnyegre, egy ruhával felitattam, majd mosószeres ronggyal áttöröltem, semmi nem látszik vagy érződik. De ha mégis venni akarsz, akkor sok fog kelleni, fiam volt hogy egy délelőtt négyszer bepisilt.
8/8 anonim válasza:
ilyenkor nyáron elég sima pelenkabelső is. Nem kell, hogy vízzáró legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!