Lassan 12 hetes kislányom éjjelente egyre rosszabbul alszik. Miért?
Figyelt kérdés
És ez még lesz rosszabb?
Hiába próbáltuk, h. kitoltuk az esti evést és lefekvést, hiába evett este sokat, éjjel 2-4 óra között mindig felkel. Ez azóta van, mióta megkapta a 2 hónapos oltásokat, előtte átaludta az éjszakát. Egyébként nappal 3 óránként etetem, szépen fejlődik, csak anyatejet eszik.
Gondoltam fejlődési ugrásra, de az nem tart hetekig!
2009. aug. 14. 08:29
1/1 anonim válasza:
Vedd lazábban az egészet! Én soha nem aggódtam azon, hogy mikor kel, nyilván azért ébred, mert szüksége van valamire. És igen lesz rosszabb, de szerencsére lesz jobb is. Sőt a jó mindig nagyobb arányban lesz. Tehát fogadd el most ezt a helyzetet. Hidd el tudja ő, hogy mire van szüksége a drágának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!