Mekkora baba számít "óriás bébinek"?
Úgy értem, írnátok nekem, hogy hány hónaposan, mekkora súlyú és milyen hosszúságú volt nagynak vélt babátok?
Az én Kicsim 5 hónaposan 68cm és 8300 gr. Születéskor 3500 gr és 51 cm volt.
Az enyém pici baba volt,46 cm,3360 gramm,tényleg kicsi baba.Ma 5 honapos,65 cm,és 6200 gramm..Most is azt mondjàk sokan olyan mint egy jàtékbaba,pedig màr hurkài is vannak.
A tiéd tényleg szépen gyarapodott.
Szia.
Nekem most lesz 20-án 4 hónapos. Most 66 cm és 6530 gr.
3780 gr és 53 cm volt, születésekor.
Nekem jó hosszú :) Azt mondják formás, nem vékony, nem is dundi.
Nekem a lányom volt születésénél 54 cm és 3500 gr!
Elég hosszú volt és csini!Most meg lassabban nő és jobban gyarapszik!
Az en fiam 4 kg-mal es 55 cm-rel szuletett, akkor sem volt pici, de eleg gyors utemben folytatta kint is a novekedest. Nem eszik sokat, nem tobbet, mint a kisebb babak, ket honapos kora ota beallt a napi otszori etkezesre, megis ugy no, mintha huznank, tomnenk.
Most nyolc es fel honapos, 11 kg, hosszra 82-85 cm kozott van. Lassult a sulynovekedes, de olyan mertekben, mint gondoltam. Egyebkent ez a mozgasfejlodesben nem akadalyozza, hat honapos kora ota ul es maszik, het honaposan felallt, egesz nap uton van, pakol, ramol, halad a butorok mellett, neha gyorsabban maszik, ahogy en megyek.
Szia!
Az én fiam 53 cm volt és 3500 gr születésekor.Most a 4 hónapos mérésen 68 cm és 6840 gr volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!