Mekkora baj az ha egy baba nem eszik tápszert sem már?
Figyelt kérdés
8 hónapos múlt és 6 hónapos kora óta nem fogadta el a cicit és a tápszert is csak éjjel ha kelt akkor tudtam vele megitatni.Most viszont már 1 hete nem kel éjjel és így nem is eszik tápszert.Reggelire Milumil tejpépet kap meg uzsira is abban van tápszer is pont az miatt választottam de ez elég így?Súlya rendben jókedvű baba.A védőnő szerint teljesen jó.Szerintetek?2011. aug. 3. 09:45
1/3 anonim válasza:
sya, enyém 4hós kortól semilyen tápszert nem hajlandó megenni!
most 7hós, semmi baja, erős, dagi, gyönyörű ügyes fiú:)
védőnőm szerint nem is baj, mi csokis tejpéppel pótoltuk
2/3 anonim válasza:
Örülj, hogy a tejpépet megeszi, végülis abban is van tápszer, az enyém azt sem ette ilyenkor:-S
Én Sinlac-ot adtam, az az egy, amit megevett.
11 hónaposan megette újra a tápszert:-)
(Most lesz 22 hónapos, néha még kap tápszert, mert nem túl jó evő, de 16 hós kora óta kap rendes tejet.)
3/3 anonim válasza:
Kisfiam igaz mar 18 honpos de kb. 1 eves kora ota sem a tapszert, sem a tejpepet, sem a tehentejet sem a tejitalt nem issza meg. Tulvagyunk mar a kakaos probalkozason, a csokis tejen, a banan izu nesquick-en es meg sorolhatnam. Egyik sem izlett. Az egvilagon semmi baja. Sok turot, joghurtot, sajtot vajat kap igy van eleg kalcium bevetele. egyedul ha muzlit adok neki igy hajlando elfogadni a tejet. De persze akkor sem a tejet eszi hanem a muzli darabokat halassza ki a kanalaval de ugye elkerulhetetlen, hogy egy kis tej keruljon a kanalra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!