Anyukák! Van jelentősége vagy van valami szabály arra, hogy a gyerek autósülés melyik oldalon van?
Gondolok itt arra,hogy a vezetői ülés mögött vagy az anyós ülés mögött legyen?
Vagy teljesen mindegy?
Mert igazság szerint én a legtöbb autósülést az anyós ülés mögött látom...
8asnak! Neked a baba mellett kéne ülnöd, hátul, nem pedig elől, az anyósülésen... Persze, ha a baba édesanyja vagy. Ha bármi történne a babával útközben, büfizne, bukna esetleg, vagy hirtelen elkezdene sírni, vagy kiesne a cumi a szájából, ha éhes/szomjas lenne, gyorsan leálltok oldalra a kocsival??? Ezért ott a helyed közvetlenül mellette!
A kérdésre a válasz: a kislányunk még csak 2 hetes, tehát még csak hordozónk van, de mi a vezető ülés mögé raktuk eddig és fogjuk is!
12-es!
És ha a 8. válaszolónak a bab a 3. gyereke lesz akkor hogy üljön mellé???
Vagy ha rosszul van hátul???
Nálunk 2 gyerek van az egyik a vezető mögött a másik az anyósülés mögött ül!
És én elöl az anyósülésben ülök!
12-es! És ha egyedül utazik a babával, akkor hogy ülne már mellette? Semmi baja nem lesz a gyereknek, amúgy meg ha nem te vezetsz simán hátra lehet fordulni, meg lehet itatni, és ha nagy a baj, félre lehet állni!
Nálunk egyébként az anyós ülés mögött van a fiam, így rálátok menet közben is.
Köszönöm a válaszokat!
Én hátul ülök a fiammal (1 éves lesz),mert a férjem szokott általában vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!