Bébihordozó vagy autósülés? 5 hós babám alig fér a hordozóba. Mit tegyek?
Kisfiamat én is 5 hós kora körül kezdtem el a babakocsi sport részébe vinni,mert egyszerűen rosszul volt,hogy nem látott ki.Ekkor még nem ült önállóan,de nem is ültettem teljesen.Annyira volt megemelve a sport rész,hogy kilásson.Annyira élvezte,hogy elmondani nem tudom. :)
Az autósülés az más tészta.Annál mindenképpen meg kellene várni,amíg ülni tud,mert ugyan vannak dönthető ülések (9-18 kg-os kategória),de azok sem dönthetőek annyira,amennyire kényelmes lehet neki.Nekünk is ilyen van amúgy.
Mi kb. 2 hónapot kínlódtunk végig az autós hordozóban,míg le tudtuk cserélni a gyerekülésre.Sehogy nem volt neki jó,kicsi is volt,zavarta,hogy csak az ülést nézegetheti és nem lát ki.
Kedves utolsó.
már miért ne nőhetné ki?!
Az én babám is 5,5hós és már majdnem végig ér a hordozóban,aról nem beszélve hogy szűk neki ha kabátban van.
Kedves kérdező.
Persze beleteheted már.
nekem is kell vennem ülést,csak tanácstalan vagyok milyet :-(
Neked van már kinézve?
Attól, hogy végig ér még nem növi ki. Akkor van kinőve a hordozó ha a feje a fülénél jobban kilóg belőle vagy ha az öv több mint 2 ujjal a válla alatt indul.
Egy jó méretű hordozó 1 de inkább 1,5 éves korig jó. Fiam most növi ki az övét pedig holnap lesz 1,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!