Csecsemőknek melyik cumisüveg a leginkább jó? Amelyik cuminak leginkább megfelelő a kialakítása, amiből nem ömlik a cucc. Annyi sokfajta van, nem tudom melyiket válasszam.
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 14:50
1/9 anonim válasza:
Egyikből sem ömlik,úgy vannak megcsinálva.
Az én lányom a cici formájút szereti,ami puhább.
2/9 anonim válasza:
Nekünk a nuby vált be. Van cöpögésmentes cumisüvege. Szelepes igy csak annyira folyik amennyire a baba összeszoritja a szájával.
4/9 anonim válasza:
Szia! Nálunk a MAM és a Nuby vált be.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor azt veszünk. :) Mármint Nuk avgy Nuby :) Aventről sajnos rosszat is hallottam, olvastam. Vélemény?
2009. aug. 13. 15:20
6/9 anonim válasza:
Szia! Mi Avent-röl váltottunk Mam-ra. állandóan folyt az üveg, pár hónap után már nem zárt olyan jól, akárhogy csavartam a tetejét. A Mam nagyon bevált, szeretem.
7/9 anonim válasza:
14.55-ös vagyok. Mi Aventről váltottunk Nubyre, mert szintén az volt a probléma mint az előttem válaszolónál. Többet nem veszek Aventet.
9/9 anonim válasza:
Az Avent nekünk is folyt, a Tommee Tippee a legjobb szerintem, anyamell formájú.Brendonban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!