Tápis vagy anyatejet cumisüvegbő kapó babák anyukái. Kivitelezhetőnek tartjátok azt, hogy a picit csak pohárból etessétek cumisüveg helyett, azért, hogy a kicsi ne váljon cumisüvegfüggővé?
Első vagyok.
Ne haragudjatok, meg szoktam állni, de most nem tudom...
"Csak úgy utálom, hogy vannak ilyenk mindentudo, okoskodó anyukák, akik totál lenézik a másikat és abszolut nem tudják elfogadni a más véleményt."
Ezt írod kommentben és a veled egy követ fújó anyukák riposztolnak is, hogy bizony, az lehetetlen, nincs rá idő, hogy lefejd, nekiadjad kiskanállal...
Én megtettem, kérdésedre leírtam, normálisan, emberi hangnemben. Fejtem, nekiadtam. Hónapokig.
ERRE LEPONTOZTOK???
Ez esetben TI vagytok azok, akik okoskodnak és nem fogadnak el másik véleményt...
Gondolkozzatok már el egy kicsit.
No, lehet ismét lepontozni, hajrá...
Komolyan, rosszul vagyok az ilyen emberektől...
Utolsó! Tőlem ugyan ne legyelé rosszul,mert irtam is hogy milyen ügyi vagy. Nem pontoztam senkit se le se fel, egyszerűen érdekelt a véleményetek, amit köszönök mindenkinek. És nem Rád értettem, hogy okoskodó vagy, mert ha jól emlékszem nem kezdtél el ripacskodni, hogy mi cumisüveges kismamák milyen bénák és "sokeszűek" vagyunk, hogy cumisüveget merészelünk dugni a gyerekünk szájába. Ugyanis a felháborodásom nem a Te személyednek szólt, de úgylátszik magadra vetted. Sajnálom!
Én sem értem értem miért lett lepontozva az első pár válasz, de számomra mind hasznos és tanulságos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!