Eltűnt a gyerekem eü. Kiskönyve. Tudnék újat kérni? Ha igen, milyen úton-módon?
Figyelt kérdés
1 éves a fiam. Nem találom sehol a kiskönyvét, pedig átnéztem mindent! Mondtam a védőnőnek, mondta keressememg de nem találom. Jól leoltott hogy az hivatalos okmáány meg h az oltások abban vannak, mindezt tudom!
Nem mond semmit h tudnék-e igényelni újat! Ő sajnos ilyen. :(
Valaki volt már ugyanebben a helyzetben? Biztos h lehet vhogy-vhol újat kérni!
2012. nov. 10. 12:04
1/4 anonim válasza:
Pedig a védőnőd az, akinek ki kell állítani az újat, és elvileg nála fel van írva minden, az oltások számától elkezdve....
2/4 A kérdező kommentje:
köszi. akkor úgylátszik kell neki még mondanom.. sokan nincsenek kibékülve ezzel a nővel....
2012. nov. 10. 12:07
3/4 anonim válasza:
Igen, ez egyértelmű! A védőnőd számon kell, hogy tartsa egy saját kis "füzetkében" meg lapon is, hogy mikor, milyen oltást kapott a gyermeked, plusz a súlyát, hosszát, egyéb fejlődési adatait. Amikor mi megyünk a védőnőhöz, kitölti a kis könyvét a lányomnak, de külön egy lapra átmásolja az adatokat és azt alá is kell írnom. Tehát ne legyen csak olyan lustácska a védőnőd, nyugodtan kiállíthat Neked egy újat, az adatokat nem nagy szám átmásolni. Bárkivel előfordulhat ilyesmi, én nem ítélkeznék senki fölött! Én is hagytam már el fontos dolgokat, nyilván nem direkt!
4/4 anonim válasza:
A nyomtatványboltban tudsz venni egészségügyi kiskönyvet (nekünk megrágta a kicsi, ezért kellett új, mert brutálisan nézett ki - az én hibám, mert oltás után neki adták oda, én meg nálahagytam:D), a védőnő meg beleír minden információt a kartonról. Ő mondta hogy így kell, állítólag ez az előírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!