Mindenkinek 6 kiló felett van a 3 hónapos babája?
Többször olvasom itt, hogy kinek mekkora a babája x idősen és az enyém mindegyiknél kisebb. 3100 gr-al született, ma 3 hónapos és picit több mint 5200 gr. Amúgy tápszeres és nem túl nagyevő.
Nem azért kérdezem, mert zavar, csak kíváncsiságból. Az apja is és én is ilyen pici, vékony kisbabák voltunk, most meg mindketten magasak és jó nagydarabok vagyunk. Az orvos szerint is minden rendben a hízásával és persze utánanéztem én is a statisztikáknak. Elvileg pont Ő az átlagos. Csak azt nem értem, ha Ő az átlag és mindenki nagyobb számokat ír, akkor hol vannak a kisebbek? Akiket személyesen ismerek, Ők is mind jóval nagyobbak.
Nem dehogy ez nem törvényszerű,
nekem az első gyerekem 3300 al született átlagos baba volt. 3 hónaposan 5600 gramm volt.
A lányom 4400al született így ő 3.5 hónaposan már 7 kiló volt.
A legkisebbem 4200 al született ennek ellenére csak 5400 gramm volt 3 hónaposan.
Mindhárom csak anyatejes volt, ugyanúgy etettem őket stb. mégis teljesen másképp fejlődtek.
Hát szerintem nagyban függ a genetikától.
Én pici vagyok 156 férjem 176.
Lányaink: 3970gr, 55 és 3850 gr 56 cm-rel születtek.
Az első 3 hónaposan 6,5 kg volt, a második még csak 2 hónapos de 5,6 kg és 58 cm. CSak anyatejes babák!
a nagy 2 éves 13,5 kg 90 cm-es nagylány!! Picit nagyobbb talán,mint kortársai.
Kedves 13-as!
Az orvos nem kevesellte az 1 kilós hízást 3 hónap alatt?
fiaim születtek: 3790, 2600, 3050grammal
3hósan: 5800, 5600, 5500 grammosak voltak,
mind tápis születésétől
Az én fiam 3 hósan 5100g volt.most 5 hós és 6kg.
Egyébként szopik,és gyümit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!