Nagyon PICI, de dönthető babakocsit keresek?
Adjatok tanácsot, mert már a "végét" járom...
Volt Quinny Zapp-unk, de mivel nem dönthető és pici az ülőrésze a kicsi álandóan csúszkált benne.
A Xtra tetszik, de nem lehet csak szétszedve összecsukni :(
NAgyon fontos lenne, hogy dönthető legyen és az OVIBA a pici folyosókon is elférjek vele, mert a 2 nagyobb tesóért menni kell.
Most Loola van, de azzal nem férek be az oviba :(
Segítsetek nekem tapasztalatokkal, tanácsokkal!
2 terepjáró mellé teljesen feleslegesnek tartom az ikarus-t
a lego-val meg a gyerekek játszanak...gondolom te is ha a ide tudtad linkelni :)
Majd kinőttök ebből a korszakból, nekem is volt hasonló kb. 12 évesen, akkor én is dőltem a nevetéstől, most már tök ciki, hogy én is voltam ilyen...
Szép álmokat, bajuszos angyalokat!
Háááát...előbb értelmezni kellene a választ és utána pampogni...
Nem azt írtam, hogy a lego ciki, hanem az, hogy egy kérdésre (ahová mellesleg ÉRTELMES válaszokat vártam volna) valaki ennyire viccesnek tartott válaszokat ad (lego és ikarus)
Tudod mindennek megvan a helye. Ez, ha poénnak lett szánva...hát, hogy finom legyek: nem sikerült, csak magadat járattad le, no de mindegy!
Máskor értelmezz és utána okoskodj :)
Mindegy.
A kérdés már nem is aktuális, mert sikerült venni egy olyan pici babakocsit ami nem sokkal nagyobb, mint egy lego duplo babakocsi.
Felvihetem majd jövő héten a repülőre is.
Igaz majdnem 80.000 ft volt amiből több doboz lego-t is vehettem volna...
:)
NA pááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!