Olyan babakocsit tudtok mondani ami sport, mert már az kell és lehet a tolókarját fordítani? Mert adapteresem van, de mikor fúj a szél vagy napnak szembe megyünk nem bírom gyerekestől megfordítani. Esetleg még aminek a teteje dönthető.
Szerintem a graconak nem fordítható.
pierre cardinokból van sok, ami fordítható, illetve bergonok, meg még nagyon sok :) Ezek fekvő kocsik is, de sportá alakíthatóak.
egyébként nekem is "adapteres" van, nekem sikerült megfordítani, de ha nem akarom, akkor húzom a kocsit :)
A tolókarja nem fordítható a graconak,de a kupolája igen,az átfordítható!
A baby hordóval még csak átfordítom menetközbe,de a sport résszel már nem annyira jó,ha alszik benne a gyerek épp és totál belefúj a szél... a boltból meg nem túl jó hátra felé jönni :))
2. vagyok
Igen, a gracoval én is ezért szemezek már az első gyerek óta, de még sosem volt :( Nagyon jó kis kocsi, bár kicsit nehéznek találom.
Tolókar átfordítós rengeteg van, csak ha átfordítod, akkor olyan szarul irányítható... Persze meg lehet szokni. Illetve engem nem is a nehezen irányíthatósága zavart, hanem hogy ha hátul van a bolygókerék, akkor felmenni egy padkára... Mindig elbicsaklott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!