9 hós babámnak melyik autósülés a jobb,9-18kg-ig vagy 9-36 kg-ig?
ez az idei lefordítva. mikor én elkezdtem üléseket nézni nagyon sok mindent néztem, először giordanit akartam, de mivel nem találtam róla semmit, ezért elvetettem a dolgot. rengeteget bújtam a netet, és az stm mellett döntöttem, de ez szmélyes szimpátia volt. ezt nézd át, esetleg google-be írd be, h gyerekülés tesztek, biztos kidob régebbieket is. azokat is érdemes átnézni.
a pierre cardin csinál jó cuccokat, az nem vitás, de sajna az ülésről semmi infó. amúgy a brendonban tényleg van ferrari, és asszem az ára sem olyan vészes.
a 0-18 kilósra mondják, h 4évszakos gumi, nem a 9-36 kilósra.:))))
Nekünk is Römer King Plus van, 9-18 kg-ig, ahogy itt már többen is írták ezt a márkát. Nem olcsó (60 e Ft), de az egyik legjobb, és legbiztonságosabb! A mi lányunk úgy ül benne, mint egy királynő, és sokszor el is alszik benne, látni rajta, hogy piszkosul kényelmes neki! :)
Ha megteheted, akkor válaszd ezt. Szerintem.
én meg azt mondom, h próbáld bele a babát. a fiam 11 hónapos volt, mikor lecseréltük a hordozót. beletettük volna 1 9-18 kilósba, az eladó odajött és szó szerint kiröhögött... azt mondta, hha ennyi kidobnivaló lóvénk van, akkor persze, vegyük meg, de a fiamnak kb még fél évig lesz jó. levette a polcról a 9-36 kilós stm-et, és tényleg, mintha a fiamra szabták volna. szóval próba, próba és próba. mert minden baba más, más igényekkel.
a szomszéd kiscsávó pl 15-36 kilósban ül már most, mivel 16 kiló 15 hónaposan. ok, nem kicsi baba, sőőőt:) na de ők sem mentek volna messze 1 9-18 kilóssal:) konkrétan nem fér bele a gyerkőc:))) szóval próbld ki mindegyiket, és meglátod, h a babád igényeinek melyik ülés felel majd meg. jó válogatást:)
Ismét első válaszoló itt is vannak ferrari ülések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!