5 hetes babák mennyit sírnak általában? Szerintem az enyém elég sokat.
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 11:15
1/3 anonim válasza:
Az enyém rengeteget sírt, és szerintem a legtöbb anyuka ezt mondhatja el. Szerencsére kinövik. Még minden ismeretlen idegen neki, ezért félnek, ráadásul még nem is látnak tökéletesen. Pár hét és javulni fog a helyzet. Nyugodj meg! Most 3 hónapos, rengeteget mosolyog, s csak akkor sír, inkább nyűglődik, mikor már fáradt. Idő kérdése az egész.
2/3 anonim válasza:
Tőlem is kérdezgetik "sírós"?? Ja, az. Úgy érzem, többet, mint indokolt lenne, bár valóban mintha javulna a helyzet, 8 hetes. Én attól kapok frászt, mikor sír evés előtt -éhes persze-, evés közben -hülye levegőbuborékok-, evés után -elvetted a cicit, pedig, már annyira tele vagyok, hogy a fülemen folyik a tejcsi-. Nálad is? Biztatásképp: már előfordul néha olyan, hogy sír, mert üres a pocak, mellé fekszek, és úgy tűnik, látja, hogy kaja van és elhallgat. Kitartás! -tudod, az állandó mottó :D
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, ezt én írtam ki 1 hónapja... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!