Mit tegyek? Terhesség elött cigiztem de ahogy megtudtam, hogy kismama vagyok le is tettem! Most 3 hónapos a kisfiam és néha annyira hiányzik a cigi, hogy 1-2 szálat elszivok!
Figyelt kérdés
Kérlek ne szidjatok le! Van aki hasonló cipöben jár mint én?
Nagyon nehéz megállnom és néha nemtudok nemet mondani!
Mit tegyek? Az baj ha elszivok 1-2 szál cigit a 2 szoptatás közt?
2009. aug. 13. 08:13
11/11 anonim válasza:
Szia.Dohányoztam terhesség előtt, de még a megfoganás előtt letettem egy hónappal.Mintha csak egy jel lett volna hogy baba lesz... A kislányom most 6hónapos, és pár hete azt álmodom hogy megiszok a haverokkal egy pohár sört és elszívok egy cigit.... Néha annyira kívánom a cigit, mint terhesség idején a kakaós csigát. Megveszek érte. Ha már nem szoptatok akkor lehet hogy megint cigizni fogok, de addig biztos hogy nem. A tejem legyem tiszta és egészséges amit a babám kap. Ha már nem szopizik akkor is jobb lenne megállni a dolgot, mert nem hiszem hogy nagyon tetszene neki a cigiszagú anyuci,mert hiába mos fogat,kezet,arcot aki dohányzik, úgyis érezni rajta. Szóval remélem nem szokok vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!