Ez normális sulygyarapodás 1 hónapos babánál?
3800gr született,2hét alatt fogyott,sokat aludt,sokat sírdogált,hasfájás,tápszer gondok,tápszerváltás..
1 hónapos státusz 4200gr.
Tul kevésnek tünik.:-((
A lányom a másfélszeresét hízta,más volt a gyerekorvosunk akkor,de állandóan csóválta a fejét hogy ez kevés,pedig 650 gr-ot hízott 1 hó alatt,anyatejes volt,megtömni nem tömhettem.Most más a doki,és elfogadja ezt a hízást,viszont éjjel sokat sír a baba,lehet hogy nem megfelelő a tápszer?
7szer eszik 24óra alatt,60 gr és 100 gr között.
Vagy normális a sulygyarapodás,csak a hasa fájhat azért sír?
Háát,a fogyott sulyához képest pont megvan a 600 gr hízás.Azért aggódom,mert ez minimum,és nem legalább átlag.És tápszergondok voltak,talán nem elég tápláló.
A másik fiam 1300gr-ot hízott 1 hó alatt.Ő a másik véglet..
Akkor megnyugodtam némileg.Ő ilyen típus.
Arra gondoltam még lehet hogy a kis ágyát ,szobáját nem szokta meg éjjel,mert nappal mindig a nappaliban eszik,alszik.Éjjel pedig mindenki megy a helyére:-),mi is,és a kiságyába is teszem be,azaz tenném be,de annyira felhergeli magát hogy sehol se jó,sehogy se jó..sír,nyüglődik.Érzékelheti a helyszíneket ilyen picin,vagy a nagy csend zavarhatja a nappalhoz képest,azért nem alszik vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!