Anyukák! Ti mernétek használni ezt a krémet?
Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál kérdésemre. A kislányom is ilyen kenőcsöt kapott, én rákentem vékony rétegben, meg csak 2 napig használtuk. Sokkal halványabbak a foltok, de megnéztem ezt a rózsahámlást, hát a képek alapján tuti, hogy a babámnak is az van. Szuper... :(
Kívánom, hogy hamar helyrejöjjön a kislányod! :)
Én is jobbulást kívánok Nektek!
Mi most akupunktúrás kezelésre járunk, és nekünk is halványult valamicskét, van, amikor alig látszik, máskor meg nagyon élénk vörös, Nem tudom, mitől függ.
A te lányod milyen idős?
Kedves kérdező!
Nekem nagyon ugy tünik, hogy ez inkáb atópiás börbetegség. Az én kisfiamnak is sokszor előjön de legjobban a nyakán és a hajlatokban! Nézz utána a neten. Mi rengeteg kencét kipróbáltunk már. De shea vaj vált be mint sokan másoknak is! Itt a gyakorin is!
Köszönöm mindenkinek a válaszát, az érdeklődését! Sok hasznos dolgot írtatok!
Megállt a terjedés, és már nem élénk piros, hanem halvány rózsaszín. Azért shea vajat veszek, legyen itthon tartalékban, hogyha legközelebb szükség lenne rá, időben be tudjam kenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!