Kismamák! Ti mernétek használni?
Több hete fáj a nyakam, de annyira már, hogy felkelni alig tudok az ágyból. Hiába jártam masszőrhöz, semmit nem javult. A háziorvos nem akar felírni gyógyszert, mondván, hogy ugye felszívódik a placentán keresztül. Adott egy izomlazítót, az sem használt.
Ma voltam reumatológián, ahol azt mondták, hogy mivel terhes vagyok semmit nem tudnak velem kezdeni. Jobb híján azt tanácsolták, hogy tegyek rá meleget. Meg mondott egy krémet, hogy váltsam ki. El is mentem a patikába, és mielőtt megvettem, megkérdeztem, hogy várandósok használhatják-e. Mondta, hogy kis területen igen, csak ekcéma esetén nem lehet. Akkor megvettem, és haza fele úton olvastam, hogy terhesség esetén nem lehet használni.
És olyan rossz érzésem van. Nem tudom merjem-e használni. Még véletlen sem akarok ártani a picinek.
Ti mit gondoltok? Használnátok?
23hkm
Nem, nem próbáltam. Nem tudod kb. mennyibe kerül? Úgy bosszant, hogy kidobtam erre a kenőcsre 1500 ft-ot. De valamit muszáj lesz használni, mert én sem tudok se ásítani, se tüsszenteni, se lefelé nézni, és az alvás is egy kínszenvedés így.
Eddig ilyen mentolos balzsamot, meg kína olajat használtam, de nem jutottam egyről a kettőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!