Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti mernétek használni?

Kismamák! Ti mernétek használni?

Figyelt kérdés

Több hete fáj a nyakam, de annyira már, hogy felkelni alig tudok az ágyból. Hiába jártam masszőrhöz, semmit nem javult. A háziorvos nem akar felírni gyógyszert, mondván, hogy ugye felszívódik a placentán keresztül. Adott egy izomlazítót, az sem használt.

Ma voltam reumatológián, ahol azt mondták, hogy mivel terhes vagyok semmit nem tudnak velem kezdeni. Jobb híján azt tanácsolták, hogy tegyek rá meleget. Meg mondott egy krémet, hogy váltsam ki. El is mentem a patikába, és mielőtt megvettem, megkérdeztem, hogy várandósok használhatják-e. Mondta, hogy kis területen igen, csak ekcéma esetén nem lehet. Akkor megvettem, és haza fele úton olvastam, hogy terhesség esetén nem lehet használni.

És olyan rossz érzésem van. Nem tudom merjem-e használni. Még véletlen sem akarok ártani a picinek.

Ti mit gondoltok? Használnátok?

23hkm

2010. máj. 14. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Naturlandos krémet próbáltad már? (Inno rheuma) Nekem a mellkasom fájt, annyira hogy nem bírtam még ásítani sem. Óriási nagy fájdalom volt, azt hittem ez a tüdőgyulladás. Doki megvizsgált, mondta ez izomhúzódás , és ezt ajánlotta. Nem mondom, hogy 3 nap alatt elmulasztotta, de szinte minden nap jobb és jobb lett.
2010. máj. 14. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem próbáltam. Nem tudod kb. mennyibe kerül? Úgy bosszant, hogy kidobtam erre a kenőcsre 1500 ft-ot. De valamit muszáj lesz használni, mert én sem tudok se ásítani, se tüsszenteni, se lefelé nézni, és az alvás is egy kínszenvedés így.

Eddig ilyen mentolos balzsamot, meg kína olajat használtam, de nem jutottam egyről a kettőre.

2010. máj. 14. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
néztem neten, van inno rheuma forte is, az 1600, szerintem akörül van a "sima is". Csak a terhesség első harmadában nem szabad használni, utána igen. Eleinte jó vastagon kentem , van benne mentol is (hűsít) + pici természetes fájdalomcsillapító.
2010. máj. 14. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
néztem még, a sima kb. 1300, szerintem ez is jó, nálam kb. 1 hét után érezhető volt a változás, legalább már kezdtem tudni ásítani....
2010. máj. 14. 18:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2010. máj. 14. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
szívesen, örülnék ha beválna neked is, én teljesen odavoltam, hogy terhes is vagyok, minden bajom van és még ez is...de segített, és utána már nem jött elő.
2010. máj. 14. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én az aloe vera forever termékek közül tudnék neked ajánlani egy krémet, piros krémként (néven fut) ismert. Én is használtam, mert elaludtam a nyakam és két használat után elmúlt, pedig előtte meg sem tudtam mozdítani a nyakam balra. Igaz nem olcsó! :( 10h km
2010. máj. 14. 21:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Bár azzal kapcsolatban még mindig tanácstalan vagyok, hogy használjam e a kenőcsöt, vagy sem.
2010. máj. 14. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
A tegnap 21.06os vagyok: én nem használnám, mivel ráírták, h terhesek ne használják. De ha bizonytalan vagy kérdezd meg a védőnödet vagy a dokidat. Biztos hasznosabb választ adnak, mint mi akik találgatunk csak. :)
2010. máj. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!