4 hónaposom visszafele fejődik?
Az én lányom 14hós és 3hós kora óta áttaludta az éjszakát. Kb 5 hónapja felkel éjjel 2-3 körül mint aki kialudta magát.aztán reggel 5körül visszaalszik. Már csak délben alszik max 2órát,de inkább 1-et. Ő is összevissza dobálja magát éjjel,ezért hálós járókába alszik féléves kora óta,mert mindig összetörte magát a kiságyban.
Igazából semmit nem tudsz vele csinálni. Próbálgasd,hátha este többet eszik alvás előtt és akkor nem kel fel éjjel,vagy esti fürdés előtt sétáljatok félórát kinnt. Egyébként nálunk ha véletlenül rendes alvás van,akkor is csak max 6ig alszik este 9től. Szerintem ez nem baj,egyén függő,van akinek több van akinek kevesebb az alvásigénye. Mikor az enyém még kicsi volt,délbe minig kitettem a babakocsiba aludni még télen is mikor minuszok voltak. Jól bebugyoláltam és akkorákat aludt,hogy az nemigaz.
Kitartás!!!
Szia, az én kislányom másfél hét múlva lesz 4 hónapos, iszonyat nyűgös, éjjel újra felébred, pedig 2 hós kora óta átalussza az éjszakát. Nappal max 2szer fél órát alszik, nem is tudjuk lekötni, csak ha cipeljük a lakásban.
Nagyon sokszor akar szopizni, csak így nyugszik meg pár percre. Egyébként mosolygós, de egyre nehezebb vele.
Talán a foga jön. Nálatok ez még szted nem aktuális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!