Csak az en 3 honaposom sir egyfolytaban amikor ebren van?
Figyelt kérdés
Barmit csinalok csak sir es sir egesz nap es minden nap.:(2012. okt. 13. 18:59
1/8 anonim válasza:
A 3 honaposok 90%a ezt csinalja ha ez vigasztal.
2/8 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy a babák 90% ilyen-e, de az enyém is ilyen volt sajnos... Egész nap sírt reggeltől estig, minden nap! Az 5. hónap után lett valamivel jobb és fél éves korára szűnt meg teljesen. Kitartás!
3/8 anonim válasza:
szia, nekem is ilyen volt söt már az elsö éjszakától kezdve ez igy ment egészen 5 hónapos koráig. kislányom már az elején hasfájós is volt alig aludt valamit összesen aludt a 24 órából 5-6 órákat, az orvos azt mondta erre ez gyerekfüggö nem nagy az alvásigénye, na de egy pici babának az a dolga hogy egyen és aludjon, legyen fent de ne egésznap. hasfájós a tied, pelusa nem nedves lehet fázik vagy melege van, vagy peddig csak a közelséged hiányzik neki, anyatejet kap? akkor szoptasd sürübben mert akkor ott vagy vele, nyugodj meg lehet hogy csak egy ideig tart ez.
4/8 anonim válasza:
Akkor is sír, ha tartogatod, ringatod, sétálsz vele?
Esetleg kipróbálhatod a babahintát, az enyémet megnyugtatta ebben a korban. Bár az enyém kézben nem sírt, meg tudtam nyugtatni én is. Akkor tettem be a hintába, ha már elfáradtam, vagy dolgom volt és nem tudtam tartogatni.
5/8 anonim válasza:
Az enyém is ilyen volt. Most 17 hetes és kb 1-2 hete kezd javulni a dolog!
6/8 anonim válasza:
Az én kislányom is ebbe a klubba tartozik, 3 és fél hónapos. Néha már látom a fényt az alagút végén, de vannak szörnyű napok mint pl a ami is.
7/8 anonim válasza:
Nekem is nyugtalan, sírós a kisfiam. Bár nem sír egyfolytában, de azért ő is "teljes körű klubtag" :D Néha fel lehet vidítani, akkor nagyokat kacag, de ha egy picit is hagyom játszani, 5 perc múlva valamin bepöccen és sírni kezd. Reménykedjünk, hogy nemsokára jobb lesz a helyzet, addig is kitartás!
8/8 anonim válasza:
Fáj a hasa! Simogasd a pociját, adj neki gripe watert, infacolt, sok hasonló szer van. Ki kell bírni, 4-5 hónapos korára megtanul annyit enni, amennyire szüksége van és nem fog fájni neki. Orvossal érdemes konzultálni. Védőnő is segíthet, hogy tényleg a hasa fáj-e. Ha tekeri magát folyton, fájdalmat érzel ki a sírásából, akkor fáj neki. Nagyon gyakori, főleg fiúknál (hiányzik belőlük egy emésztéshez szükséges enzim).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!