én jövő csütörtökön elviszem megnézzük. elvileg 0-3 éves korig van.
melyik városban laksz?
Tök mindegy.
A ringató az unatkozó anyukáknak van, nem a babáknak.
Nem az unatkozó anyukáknak van, ad egy zenei nevelést a gyereknek, rengeteg mondókát, éneket tanulnak meg, és közösségben is van.
Nem késő, mi jártunk a nagylánnyal is, és most a fiammal is járunk fél éves korától. Most 18 hós, és szereti.
Olyan ingerek érik, amik itthon nem .
Sok hangszer, hangok, ének. Persze, énekelek neki amennyire tudok, de alapvetően botfülű vagyok.:)
A Ringató elsősorban tényleg az anyukáknak van, mivel olyan mondókákat, énekeket, játékokat tanít, amiket aztán ők otthon tudnak játszani a babával. A gyerekeknek ott semmi sem kötelező, nem kell részt venni semmiben.
Szerintem nem korai 17 hónaposan kezdeni.
4-es vagyok. Csak azért szóltam, hogy majd ne felejtsétek el ezt a kommentet is jól lepontozni.
Egy ekkora gyereknek nem kell közösség. Ilyenkor még nem barátkoznak, csak esetleg egymás mellett játszanak.
Ha anyuka mindenképpen valaki más által kreált mondókákat szeretne mondani a gyerekének, akkor tanulhat ilyet akár az interneten is. De én azt tapasztalom, hogy a kisgyermekem azokat a mondókákat szereti a legjobban, amiket mi találtunk ki spontán, egy adott szituációban.
Egy ilyen pici gyerek nem igazán élvezi a ringatót. Van, amelyik elvan, de sok gyerek inkább csak szenved tőle.
Egyszóval fenntartom a véleményem, hogy az anyukák szórakoztatására találták ki a ringatót. Ezért a válaszom a kérdésre: nem, nem késő, mivel a babának teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!