Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van akinek hason alszik a...

Van akinek hason alszik a babája babakocsiban? Télen hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekem hason aludt mindig is. Mit hogy csinálunk? Ugyanúgy, mintha háton feküdne.
2012. nov. 6. 15:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát arra gondolok, hogy a nagy vastag overálban meg merted fordítani? Nekem ki sem látszik belőle a gyerek, félek, hogy megfullad.
2012. nov. 6. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem fullad meg, ne aggódj! Általában oldalra fordította a fejét, és úgy szundizott az én kislányom. Bundazsákban is, vastag sapiban is, nem lesz probléma. Emlékszem, amikor betettem sírt, és az arcocskája teljesen a babakocsira nyomódott, aztán mikor elaludt, akkor oldalra fordította a fejecskéjét.14 hós anyuja
2012. nov. 6. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk néha úgy is alszik, hogy arccal totál lefele. Ilyenkor kb. fél percenként csekkolom, hogy rendben van-e. :) De többnyire elfordítja oldalra, ha nem is tudja teljesen.
2012. nov. 6. 16:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. nov. 6. 21:37
 6/9 Lédibörd válasza:
A kislányom 3 hónapos és ő is hason alszik a kiságyában és a babakocsiban is. Amíg jó idő volt, naponta kétszer is vittem sétálni, napközben szinte csak így aludt. Most viszont, hogy hidegre fordult az idő, beöltöztetve már nem fér el a mózeskosárban. Konkrétan keskeny a mózes, ahogy a kis kezeit a bundazsákban a feje mellé teszi. A kérdésem az lenne, hogy ti milyen babkocsival operáltok, ahol elfér a baba? Akár új babakocsit is vennék, hogy erre a problémára megoldást találjunk. Köszi!
2012. nov. 8. 18:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nekünk Graco van, most két hónapos a kislányom, de remekül elfér benne. Egy kis ideig még biztosan el is fog. Csak egy a baj, hogy tegnap hason aludt benne a kis overáljában, de így sem aludt valami nyugodtan... :(
2012. nov. 9. 07:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Most még elfér a fiam (két hónapos), de gőzöm sincs, mit csinálok vele egy hónap múlva. A kezei nem férnek el, úgy látszik, nem elég széles a mózes. Pedig nem öltöztetem agyon. Mi lesz, ha valóban hideg lesz? Az én fiam nem alszik háton egyáltalán. :(
2012. nov. 28. 09:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Egy hét múlva három hónapos, és egyre nyugodtabban alszik a hátán a babakocsiban. A lakásban továbbra is csak hason.
2012. nov. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!