Szerintetek is ettől vannak a kiütések?
Hát de bizony lehet!Nálunk 9 hónapos a kisfiam, és ő még mindig kiütéses lesz az olajos,tejes dolgoktól.Nálunk is a mama etetett vele össze minden vackot,mondanom sem kell mennyi kiütés jött elő rajta. :(
Próbálom helyrehozni.
Anyóssal meg elbeszélgetnék,hogy azért egy 7 hónapos babának még nem feltétlenül kell szalonnát kolbásszal adni (idézőjelben).
amúgy én úgy tudom,hogy 7 hónaposan még nem is lehet nekik túrós dolgot /tejszármazékot adni....lehet pont emiatt??!!
Nem te vagy paramami,maximálisan igazad van!
Hihetetlen hogy milyen nagyszülők vannak. Áldom az eget, hogy anyósom nem ilyen, sőt még ő főzött külön a 2 éves fiamnak. Van, hogy még most is csinál neki főzeléket, ha nehezebb kaját készít nekünk mikor ott vagyunk. Na mindegy is....
7 hónaposan túró? Ok, hogy a tejtermékeket korábban lehet, mint a tejet, de ennyire? A palacsintában tej is van, gondolom nem zab/rizstejből csinálta a kedves mama.... és a lekváros palacsinta. Milyen Almalekvár?... hát gondolom, hogy sárgabarack és társai, remélhetőleg nem a házi eperdzsemre gondolt.....
Tuti, hogy attól van. Világosítsd fel anyósodat ha ő nem tudja.....
A fiam is kiütéses lett a hétvégén, bár ő már 3 éves, de tiszta pötty lett mindene.... cukiban voltunk a temetőzés után... másra én sem tudok gondolni, mint az ottani feketeerdő tortában lehetett valami.... én kalciumot adtam neki, másnapra halványultak, de estére megint jöttek újak. 3. napra elmúltak.
Jobbulást!
Egy fél kalcium sandozt itass meg a Kicsivel, komoly baj is lehetett volna, nem csak pöttyök!
Az anyósod egy igazi idióta, mondd meg neki nyugodtan, hogy a tej, a tojás egy ilyen kicsinek nagyon sokat árthat! Ajánlom figyelmébe ezt a cikket, na ezután legyen nagy az arca:
Köszönöm a válaszokat! Itattam vele kalciumot, remélem hamar elmúlnak a pöttyök.
Anyósról meg annyit, hogy hiába mutogatok neki akármilyen cikket, azt mondja hülyeség. Hiába mondom, hogy mit mond az orvos vagy védőnő, leszólja őket is! Csak azt hajtja annak idején az ő gyerekei már azt ették amit ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!