Lehet valami baja ettől a bébidesszerttől?
..és neked gyereked van
Miért ilyen döntésképtelenek az anyák ,főleg ilyen hülyeségekkel miért jönnek?
"kedves" utolsó!!! Igen gyerekem van, és büszke vagyok rá!!
Nem kell lehurrogni csak azért mert feltettem egy kérdést! Nem azért tettem fel mert döntésképtelen vagyok, csak érdekelt hogy esetleg más is adott-e már ilyet az ennyi idős babájának.
Más is tesz fel kérdéseket mégsem szólják le, kivéve az olyanok mint te.......pfffff
Lenne egy kis sütni valód nem kérdeznéd. A gyerekre büszke lehetsz az iq-dra kevésbé....
Ha egy 7 hónapos gyerek 6 hónaposnak való kaját kap ,az probléma lehet?
Van benne tej ,és? Te valszleg 2 hetesen tejbegrízt kaptál.Nem mondom hogy ez a követendő de akkor sem dobja fel a bocskort ha iszik egy korty tehén tejet!
Hogy fogsz boldogulni komoly dolgokkal ha ez sem megy???
Mert más hülye az aztán mentség.
Hát te sem lehetsz büszke az eszedre, ha ilyen bunkó módon tudsz válaszolni! Nem azért kérdeztem mert azt hittem meg fog halni a gyerekem tőle, hanem hogy lehet-e mondjuk kiütéses tőle!
Na de mindegy hagyjuk is, ilyenekkel mint te kedves "okostojás" nem foglalkozok! Az első két válaszolónak pedig köszönöm a válaszát! :)
1. vagyok!
Először is "köszi",hogy lepontozott valamelyik jó képességű!Ennyit arról,ha az ember normális választ próbál adni.
Az utolsónak meg: egy űberbunkó vagy,már ne is haragudj!Miért nem marad csendben az arcod,ahelyett,hogy itt szapulod a kérdezőt???!!!Szerintem ettől a kérdéstől ezerszer ostobább és hülyébb kérdések tömkelege van itt a GYIK-en.
Nem is értem az ilyen minek fárad a komment írásával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!