Az angol méretezésben az 50-es méretnek mi felel meg? Esetleg van ettől kisebb méret is? Turiban találok ilyet?
jajj, de béna vagyok... azt hittem, női méretre gondolsz, és nem értettem, hogyne lenne kisebb :)
Szerintem biztos van kisebb, én most a turiban vettem egy olyan rugit, amibe ugyan 56 van írva, de a játékbabánkra pont jó. Az a normál méretű (nem a nagyobb ) kopasz baba, puha testtel, még az enyém volt. Az a rugi ránézésre szerintem 44es lehet max...
Nekem is van olyan babám, mint az előzőnek. Arra 50 es ruha kell! :D bocs az offért.
Angoloknál úgy van, hogy 0-3 hóig, 3-6, 6-9, 9-12.
Ez elég tág ugye. De náluk így van. 0-3 általában 50-56-62, 3-6 - 62, 6-9 - 68, 9-12 - 74 esetleg 80.
De turiban nehéz eldönteni, mert össze mehetett, kinyúlhatott. :S Én is először megnézem a méretet, aztán ha kb stimmel, akkor a szemmértékemre hagyatkozok. Mindig inkább egy kicsit nagyobbat veszek, biztos ami biztos! :)
50esnél nem nagyon van kisebb. Lehet találsz, de nincs rá sok esély. :)
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy 0-3 hónap, 3-6 hónap....
Náluk hónap van nálunk számozás.
Angliaban igy vannak a meretek:
-tiny baby (koraszulott meret)
-newborn (szerintem ez az 50-es)
-0-3 honapos
-3-6 honapos
-6-9
-9-12
-12-18
-18-24
Köszi a válaszokat!
Sajnos, koraszülött lesz, így az 56-os szerintem nagyon nagy lenne, így gondoltam az 50-es méretre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!