Milyen benti cipőt vegyek 14 hónapos kislányomnak?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete ment először pár lépést egyedül, azóta naponta max. 2-szer járt egyedül, de most 3 napja elkezdett rohanni. Olyan gyorsan megy és olyan sokat, hogy nem győzök csodálkozni. Eddig csúszásgátlós zokni vagy bőrtalpú zokni volt rajta, de mindenhonnan azt hallom, hogy kell rá valamilyen cipő vagy szandál, ami fogja a bokáját. Eddig hülyeségnek tartottam, de ma láttam, hogy a nagy rohanásban elég gyakran kifordul a bokája. Milyen benti cipőt vagy szandált tudtok ajánlani, aminek jó hajlékony a talpa (nem vastag) és jól tartja a lábát is? Asso szandált akartak a hétvégén ránksózni, de az harántemelős, amit nagyon nem tanácsolnak.2012. nov. 5. 22:45
1/4 anonim válasza:
Siesta.
Nálunk meleg van, mindenhová vettem szőnyeget, mezítláb vagyunk itthon, semmi baja a lábának!
2 barátnőm gyerekének is befelé dől a bokája, náluk hideg volt, szőnyeg sehol, kellett bent a cipő!
Szerintem meg kell erősödnek a gyerek lábának, mezítláb minden izom dolgozik, az a lég egészségesebb.
Neked kényelmes egész nap cipőben, vagy magas szárúban felmászni valahová, hajlítani benne a bokád?!!!
Vettem egy trendi magas szárú sportcipőt magamnak, nem kényelmes benne guggolni, lépcsőzni... Nagyon mereven tart!
2/4 anonim válasza:
A lakásba nem kell cipőre rá, a legjobb ha mezitláb van vagy zokniba.
3/4 anonim válasza:
Mi 2 hét múlva leszünk 14 hősök, de már 2 hónapja jár. Most már teljesen stabilan mint bármelyik másik gyerek. Egyedül lépcsözni egyedül nem tud. Viszont padlófűtés van és mezítláb. Én is így tanultam meg gyerekként járni és soha semmi baja nem volt a lábammal. A lányomnak nem fordul ki a bokája. (1-2 bukdácsolás belefér, soha nem folyt vére vagy sose volt dudor meg folt semelyik testrészén. Még is néha bukdácsolt. Egyre ügyesebb lett tőle, mert már, ha hanyatt esne előre kiteszi a kezét be ne koppanjon a feje. De én habtapival kiraktam a padlót.) van egy beltéri szint különbség is díszként a házunkban és folyton hadakoztam vele, hogy ne akarjon lemászni. Aztán egyszer megfigyeltem mit csinál egyedül és leült, kikúszott a széléig és amint leért a lába már le is mászott. Irtóügyesek! Különben is! Ha cipőtöl lennénk egészségesek akkor azzal születtünk volna.
4/4 anonim válasza:
2es vagyok. Még annyi, hogy most úgy is el kell mennetek orthopédiára, ott el fognak mindent mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!