Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szempont alapján...

Milyen szempont alapján választotok babafürdetőt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 08:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szempont, hogy ne legyen benne kőolaj. Mivel jóformán MINDEN drogériában kaphatóban van, és sajnos a gyógyszertáriban is van, ezért a legjobb, ha magadnak készíted, vagy veszed valakitől, aki otthon készíti, természetes alapanyagokból.

Az, hogy habzik, nálam kizáró ok, mert a habzó kőolajszármazékok nagyon károsak.

Mi, amíg nem kezdett el kúszni-mászni, csak tiszta vízzel fürdettük meg, lehetőleg esővízzel, mert az lágy, és szép puha lesz tőle a bőr (minek más, ha nem koszos?). Most is csak természetes szappannal, ha kell valami. Sampont nem használok, és érdekes, nem is kezdett el soha zsírosodni a haja.

2012. nov. 6. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem az illata, az ára fontos és persze az, hogy ismerjem a nevét. Az első hónapokban a gyerekorvos írta fel a fürdetőt, aztán a Neogranormont kezdtem el használni és azóta is azt használom. Kellemes az illata, lágy a víz tőle és jó kis habot lehet belőle csinálni. Danikám 14 hónapos:)
2012. nov. 6. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálam elsődleges szempont volt, hogy gyógynövényes legyen, mert nekünk a Gabitól és a Johnsonstól kiszáradt a kicsi bőre. Én Frezyderm Kamillás fürdőt használok nála is és magamnak is a fürdővízben. :) Jó az illata, nem szárítja a bőrt, ráadásul ekcémásoknak is ajánlott.
2012. nov. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!