Minden nap friss etelt foztok a babatoknak vagy 1xre nagyobb mennyiseget es lefagyasszatok?
Minden nap fözök.
E`n sem ennék több napig ugyanazt.
De.megcsina´lom a lányom ebédét,du.fözzü azt amit apárom fog vacsizni,meg mi is.
Mi felnottkent is legalabb 2 napig eszunk ugyanolyan etelt.
En nagyobb adagot fozok a babanak es lefagyasztom.
Ha nem hat csak fozesrol szol az eletem! Sok fontosabb dolog van meg ezen kivul.
Szia!Én is minden nap frisset főzök,egy alkalommal 180-200 grammnyit eszik meg a kisfiam.Mindig éppen annyit sikerül elkészítenem,hogy egy étkezésre elég,ha marad egy kicsi (tényleg egész kicsi adag) azt kiborítom :(
Sitty-sutty meghámozom a krumplit,répát,vagy éppen brokkolit,cukkinit dobok mellé és szinte 10 perc alatt elkészül.Van,hogy amikor éppen alszik a kisfiam reggeli után,előkészítem a hozzávalókat,vízben hagyom felaprítva és már csak be kell gyújtani a lábaskája alá.
Nekem így alakult.
13:13
A husikat egyenkent fagyasztod?
Valaki valahol irta, hogy jegkockatartoban fagyassza le darabonkent.
12:48 mit szamit a le/felpontozas??? Nem az a lenyege ennek az oldalnak.
Koszi a valaszt, mindenbol tanulhatunk!
Szia!
Én 2 naponta főzök a babának.
1x 2 hét lefagyasztás után adtam a kisfiamnak a főzeléket,de rettenetes lett.Így inkább főzök.
Egyedül a csirkemellet fagyasztom le,miután kis kockákban megfőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!