Nem túl "kövér" a 2hónapos babám?
Figyelt kérdés
3730g-mal született,most 6kg.200g-okat iszik meg 3óránként.nem néz ki kövérnek,azért van egy kis tokája ... :) szerintetek így dagi lesz késöbb?2009. aug. 12. 11:29
1/6 anonim válasza:
Egyelőre hagy egyen annyit amennyit kér. Ha nem látod daginak nincs baj. Később pedig oda tudsz figyelni hogy miket adsz neki. Mit mond a védőnő?
2/6 anonim válasza:
Nem túl kövér, majd később lelassul a gyarapodása. Az tény, hogy jó húsban van, mi is így voltunk, 5 hónapos koráig havonta 1 kg-ot hízott, most a 6. hónapban már csak 500 gr-ot. Szóval jók vagytok, ha kér enni, adj neki annyit amennyit csak kíván.
3/6 anonim válasza:
Azzal ne foglalkozz mi lesz később mert ahogy nyúlik úgy eloszlik rajta. Ezen kívül meg ha mászásra kerül a sor lefogja dolgozni.:)) Szép súlyban van az biztos!
4/6 A kérdező kommentje:
a védönöm azt mondta,hogy nem túl sok,mert a férjem sem kicsi...azt mondja,nagy,magas ember lesz a fiamból. :)
köszi a válaszokat!
2009. aug. 12. 11:45
5/6 anonim válasza:
nyugi az én babóm is 6 kg volt 2 hónaposan, 3 hónaposan 7, most 4 hónaposan már 8 kg. Egyáltalán nem kövér, kicsit hurkás de ennyi, nagyon szép baba.
6/6 anonim válasza:
Szia! Illetve sziasztok! Szerintem ne aggódj, mert az én lányom ugyan már 1 éves, de ő 12 kg. Kis vitamingolyó. És nem kövér. Husika az biztos, de nem hájas, tokás... Amint elkezd mászni, totyogni átalakul a teste. Van egy ismerősöm, aki már fogyóztatni akarta a lányát, nehogy duci legyen.Hm.a kiscsaj 1,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!