Mikor adtatok először tojássárgáját, és tejtermékeket?
Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 18:41
1/4 anonim válasza:
Tejterméket 5 hónapos korban, tojást 6-7 hónaposan.
2/4 Kerria válasza:
Milupa tejbegrízpépet olyan 6-7 hónapos kora körül kapott
tojássárgáját, túrót, joghurtot pedig 10 hónapos kortól adtam neki. Most 11 hónapos múlt és tejen kívül már mindent adtam neki. Tejterméket is (sajt, tejföl)
3/4 anonim válasza:
3 éves kisfiam, és 3 évvel ezelőtt még az volt az ajánlás, hogy tojás sárgáját, túrót, sajtot, joghurtot 8 hónapos kortól kaphat, tejfölt 10 hónapos kortól, tejet és tejszínt 1 éves kortól. Egyébként én ma sem csinálnám másként.
4/4 anonim válasza:
Utolsó! Ma is ugyan ez az ajánlás! 8 hós a lányom, adtam neki túrót, joghurtot, fogok adni még kefirt, aztán pár hét múlva tojássárgáját, 10 hósan tejföl, 1 évesen tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!