Még mindig kel a babám! Miért? 6hós lesz és itt ajánlotta valaki hogy este felé adjak tejpépet ha hígabb a tejem elég sokszor kel és éhes is a pindurka! Egy darabig bejött de most megint többször kel!
Annyira bírom az ilyen válaszolókat! "Jézus"! Épp hogy szörnyet nem halt a kérdés elolvasása közben!
Nem írtad milyen tejpépet adsz, de engem nem is izgat!Szerintem is megszokásból kel,és ez normális még ebben a korban!Attól hogy esetleg táplálóbb ételt adsz neki, nemfog többet aludni, mert a reflexei felkeltik.Mikor éjjel felkel adj neki cicit, ha szopik, vagy egy kis vizet, vagy tápszert!Ahogy a babád igényli.
Miért kellene tejjel készíteni a tejpépet??????
Én először úgy csináltam, hogy éjjel csak teával kínáltam, kicsit ivott, aztán visszaaludt, most már fel sem ébred éjszaka. (5 és fél hónapos)
Pár napja este én is tejpépet adok neki, ami Rossmanos sima tejpép, és babavízzel készítem el.
Szegény kérdező nem is említette sehol, hogy tejet akar adni a babának!
Szia! A 10.39-es válaszolóval egyetértek!
Még érdekelne,ha vacsira megkapta a tejpépet,akkor még utána megszoptatod egy kis idő múlva?Nekem ugyan ez volt a problémám és rájöttem,hogy a szopizás hiányzott neki a vacsora után.
Éjjel többször is felkelt,de úgy csináltam,mintha észre se vettem volna,aztán pár nap után már végig aludta az éjszakát!
A nappali étkezésről nem irtál!Ha csak szoptatsz,akkor délelőttre adj neki pépet,délután főzeléket vacsora maradhat a tejpép!És lehet jön a foga,akkor is többször megébrednek!
Jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!