Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák nektek melyik pelenka...

Anyukák nektek melyik pelenka vált be nektek és miért? Mit próbáljak ki mert első babám jön és tapasztalatlan vagyok!

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi babylove-ot használunk, egyszer-egyszer előfordult baleset (csak kaki-baleset), de nem volt vészes. Egyszer kaptunk pampers-t egy csomaggal, de alig vártuk, hogy elfogyjon, mert szinte mindegyikből kifolyt vmi (vagy pisi, vagy kaki).
2012. nov. 4. 21:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi Liberot használunk,7 hónapos múlt a kisfiam,még egyszer sem folyt ki semmi a pelusból.Próbáltam a Pamperst, egy pisi után annyira nehéz mintha rendesen lógna a lába közt.
2012. nov. 4. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Az 1-es méretből megfelelt a Pampers, de a 2-es már katasztrófa volt. 2 pisi után borzalmasan állt a fiamon, lógott a lába között ésahogy elkezdett mocorogni kicsit kifolyt a pisi. Akkor Huggiest vettem, nagyon jó csak nekünk még a pisi is büdös benne. Most Libero és Huggies felváltva. Attól függ melyik hol akciós
2012. nov. 5. 08:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Pampers Premium Care-t használtunk újszülöttként,nem folyt ki belőle semmi.

Később a Pampers Active,DM Babylove és 5-ös mérettől a Liberót használtuk.

Kipróbáltuk még a Tesco Essential zöld csomagos pelusát is,ami 2-es méretben bevált,de a 4-es méretben nagyon rossz volt.

A rossmannos Babydream pelus is jó és a Müller saját márkása sem rossz.

2012. nov. 5. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő állítólag, de nálunk a pine vált be eddig.
2012. nov. 5. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk a pampers és a pine is bevált.. Most pine-t használok mert az olcsóbb..
2012. nov. 6. 14:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi majdnem mindet kipróbáltuk a Sparos és a Libero volt a legrosszabb. A Liberoból állandóan kifolyt minden. Legjobban a Lidlben kapható Toujours pelust szeretem, mert olcsó és annak ellenére nagyon jó! Nagyon sokat bír, soha nem folyt ki belőle semmi és piros sem lett tőle sosem a fiam feneke. Már majdnem 2 éve ezt használjuk:) de bevált nekünk a Tescos is abból sem folyt ki sosem semmi.

Könnyű szülést kívánok és jó babázást :))

2012. nov. 10. 03:22
 18/18 anonim ***** válasza:
általában pampers, de ha hónap vége nincs pénz jó a Tesco-s is, bár azt nem szeretjük, mert nagyon izzadt a babám benne és ezért büdi volt (pedig tél volt)
2012. nov. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!