Mi lehet a baj 7,5 hós lányomnak?
2 napja esténként 2-3x sírva kel, és 10-15 perc mire megnyugszik és újra vissza tudom altatni. Tegnap napközben semmi baja nem volt, ezért nem gondoltam, hogy a foga lenne. 1 hete bújt ki alul a 2. foga, nem látom, hogy jönne több. Ma már napközben is sokat sírt, főleg mikor elkezd beálmosodni. Ölben sem nyugszik meg, orrán száján folyik a takony/nyál:S Új ételt nem evett.
Most férjem pórbálja nyugtatgatni, lányom nagyokat ásít, de amint lerakom a kiságyába még jobban üvölt.
Van ötletetek miért sír ennyit a babám? Lehet mégiscsak fogacska áll a háttérben?
(Első babás anyuka vagyok.)
Köszönöm a válaszaitokat.
Persze, hogy a foga. Attól még, hogy kibújt egy, nem áll meg az élet! Neki attól még fáj és mozog a többi, ahogy próbálnak a "felszínre" törni.
Egyébként az éjszakai alvások alatt fáj a legjobban az ember foga. Ez független a korától, akkor van nyugodt állapotban a test és "kikapcsolva", akkor érez minden fájdalmat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!