Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás? Anyukák, ti...

Hozzátáplálás? Anyukák, ti hogy kezdtétek?

Figyelt kérdés
Tudom unalmas már ez a téma, de érdekelne, hogy milyen sorrendben váltjátok ki az étkezéseket.Utána olvastam, de már belezavarodok.Elsőnek a tízórait kell, aztán?Ebéd vagy az uzsi?Majd vacsi vagy a reggeli?Segítsetek kérlek.Még annyit szeretnék, hogyha gyümilével kezdek, aztán jön csak a pép, az nem gond?Mikortól mehet a darabos?Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 1. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy melyiket váltod ki először, az tulképpen mindegy, ált. az tízórait vagy az uzsit "szokták".

Ha lével kezded, az is kiváló. Én almapéppel kezdtem, aztán őszibarival, sütőtökkel (az fúj volt) és a szilva. Az almánál próbáltam a darabosat, de nem kellett neki, úgyhogy most először kóstoltatom vele az ízeket, és ha már igazán szereti, akkor újra próbálom a darabosat, a lényeg, hogy ne utálja meg egyik ízt sem csak azért, mert erőltetem bele a darabost.

2012. nov. 1. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Én először a tízórait váltottam ki, azután gőzöm sincs, hogy mi jött már... :)

Levet sosem kóstoltattam, egyből pépet kapott. Alma, barack, majd krumpli-répa a húslevesből. IMÁDTA!!! A krumplit magában sosem kóstoltattam, szerintem fölösleges.

Darabosat csak 10 hónapos kora körül kezdtük el, de volt, amit még 1 éves korában is turmixoltam.

Ezt Te látod, hogy a gyerkőcnek jó-e, mehet-e már a darabos. Ha nem tetszik neki, ne erőltesd! Majd próbálod később.

2012. nov. 1. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Most lesz 5 hónapos és a múltkor kapott egy kiskanálnyi gyümölcslevet,nem fintorgott.Megakarom várni a 6 hónapot a hozzátáplálással, de gondoltam 5 és fél hónaposan adnék neki alma levet csakhogy szokja az ízt.Lehet butaság, de nagyon érdekli, ha eszünk vagy iszunk.
2012. nov. 1. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem 5 hós a kislányom,mi is próbálgatjuk.az almát szereti meg barackot.a répával még nem barátkozott meg.adtam már neki simán főzve meg hùslevesből de nem bejővos neki. :-)
2012. nov. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!