Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kislányomnak...

10 hónapos kislányomnak szeméremajak összenövése van, van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Figyelt kérdés

12.-én viszem a gyermeksebészetre, hol megnézik, majd adnak egy másik időpontot amikor megcsinálják a beavatkozást. Mit csinálnak ilyenkor? szét vágják?

És mintha a 3 éves lányomnak is tapadna össze fele, ilyenkor még visszalehet fordítani a folyamatot? valami kenőcs vagy olaj? vagy vele is irány az orvos?

Remélem tud valaki tanácsot adni, eléggé ráparáztam...

2012. nov. 1. 13:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tegnap megjártuk a sebészetet, és meg is csinálták amit ellett.

Mind a két lányomnak kentek érzéstelenítő krémet a nunihoz, majd 30 perc elteltével szétválasztották nekik. Írtak ki kenőcsöt azzal kell a picinek minden pelenkázáskor bekenni, meg széthúzni, a nagyobbnak napi legalább 4x ugyanezt. Szerencsére nem kellett vágni, de inkább nem néztem oda.

2012. nov. 13. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:
szegénykék!nálunk is volt ilyen,bár nekünk is több éve.De nekünk nem adtak csak kenőcsöt csakhogy az nem sokat használt.így azt csináltam hogy fültisztító pálcikára tettem a kenőcsből és olyan pödrő mozdulattal szépen elkezdtem szétválasztani neki.nagyon szépen szétjött,utána még kamillás ülőfürdőt csináltam neki néhányszor.Hála Istennek többé nem nőtt össze.
2012. nov. 13. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy írtál, gondoltam rátok! Örülök, hogy túl vagytok rajta, és nem volt semmi gond! Bárcsak az én kislányomnak is így ment volna anno 10 éve... :( Azért örülök, hogy most fiam született, bár ott meg a kukigondok... egyelőre hála Istennek semmi ilyesmi. :)

Minden jót nektek!

2012. nov. 13. 15:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

én is örülök hogy túl vagyunk rajta, remélem nem lesz több ilyen, mondjuk ezek után extra módon oda figyelek erre.

Sajnálom hogy anno a te kislányodnak nem tudták így megoldani :(

Remélem a kisfiad kukijával nem lesz semmi gond.

Gondolom az sem egyszerű dolog.

Nektek is minden jót kívánok! :)

2012. nov. 14. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!