10 hónapos kislányomnak szeméremajak összenövése van, van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
12.-én viszem a gyermeksebészetre, hol megnézik, majd adnak egy másik időpontot amikor megcsinálják a beavatkozást. Mit csinálnak ilyenkor? szét vágják?
És mintha a 3 éves lányomnak is tapadna össze fele, ilyenkor még visszalehet fordítani a folyamatot? valami kenőcs vagy olaj? vagy vele is irány az orvos?
Remélem tud valaki tanácsot adni, eléggé ráparáztam...
Tegnap megjártuk a sebészetet, és meg is csinálták amit ellett.
Mind a két lányomnak kentek érzéstelenítő krémet a nunihoz, majd 30 perc elteltével szétválasztották nekik. Írtak ki kenőcsöt azzal kell a picinek minden pelenkázáskor bekenni, meg széthúzni, a nagyobbnak napi legalább 4x ugyanezt. Szerencsére nem kellett vágni, de inkább nem néztem oda.
Köszi, hogy írtál, gondoltam rátok! Örülök, hogy túl vagytok rajta, és nem volt semmi gond! Bárcsak az én kislányomnak is így ment volna anno 10 éve... :( Azért örülök, hogy most fiam született, bár ott meg a kukigondok... egyelőre hála Istennek semmi ilyesmi. :)
Minden jót nektek!
Köszi szépen!
én is örülök hogy túl vagyunk rajta, remélem nem lesz több ilyen, mondjuk ezek után extra módon oda figyelek erre.
Sajnálom hogy anno a te kislányodnak nem tudták így megoldani :(
Remélem a kisfiad kukijával nem lesz semmi gond.
Gondolom az sem egyszerű dolog.
Nektek is minden jót kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!