Ma kapja meg a babám a 4 hós oltást, eddig mindig volt estére hőemelkedése. Kúpon kívül mit lehet még adni egy ekkora babának a lázcsillapításra ilyen esetben?
Csinálhatsz még hűtőfürdőt neki.
Igaz ezt nekem 38 fok felett ajánlották.
Annyi legyen a víz hőmérséklete mint ami fürdetéskor szokott lenni és fokozatosan hűteni kell.
37 fokig hűtsd csak a vizet.
Nekem homeopátiás szereket ajánlottak (itt: [link] )
A következőképpen:
Oltás előtt fél-egy órával 5-5 golyócska (műanyag kiskanálnyi vízben feloldva- ezt időben kell megcsinálni, mert nehezen oldódik) a következőkből egyszerre beadva:
Ledum palustre 9CH
Arnica montana 9CH
Ezzel a szúrás fájdalmát csökkented és a szúrás helyének gyógyulását segíted.
Az oltás után pedig még aznap: Thuja 30CH 10 golyócska az előbb említett módon. Ez állítólag segít elkerülni a mellékhatásokat.
Nekem eddig bevált, már 19 hónapos a fiam és még soha egyik oltástól sem volt mégcsak hőemelkedése sem, de a szúrás helyén sem volt soha duzzanat, vagy bármi gond.
Ezt én minden oltás előtt és után beadom neki.
NAgyon köszi nektek!
Köszönöm a gyors válaszokat. Megkapta délután a szurit, eddig még nincs gond.És képzeljétek nem is sírt!! Ügyes kis babóca.
Puszi mindenkinek a válaszokért!
Szia!
Ügyes kis babád van, hogy nem sírt!!Az enyém egyiknél sem, sőt inkább mosolygott főleg az utolsónál.Nekem egyszersem lázasodottbe, de én mindenegyes alkalommal beborogattam a lábát, még másnap is és se láz, se dagadás!Remélem nem fog belázasodni, szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!