Milyen programot csináltok a babával ilyen esős időben?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 10:01
1/4 anonim válasza:
Itthon játszunk vagy elmegyünk barátnőzni. Amúgy meg ilyen időben sokat alszik az én babám.
2/4 anonim válasza:
A szokásos benti elfoglaltságok: fiókpakolás ujjodacsukással, konyhaszekrényajtó csattogtatásának megunhatatlan gyakorlása, próbálkozás a kuka becserkészésére, zenehallgatással egybekötött dalos-táncos bemutató, minden tiltott és nemszabad dolog újbóli megerősítése és természetesen várjuk haza apát, akinek reggelente úgy kell "kiszöknie"... :)))
És ti?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
Nálunk is van fiók kipakolás,íróasztalra felmászás,kanapén átesés fejjel előre,konyhaszekrény rámolás stb...
De mivel nem esik lehet,hogy leviszem a játszóra.
Ott legalább nem nekem kell rendet raknom!:)
Mennyi idősek a babáitok?
Az én fiam ma 13 hónapos
2009. aug. 11. 12:39
4/4 anonim válasza:
2. vagyok, az én tündérem 5 napja töltötte az egy évet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!